Sammanfattning 2013

Tänkte chocka med ett blogginlägg och en summering av 2013

Januari: 
Stella fyllde 1 år och vi hade kalas med familj och vänner i 2 dagar 😊
Jag åkte och hälsade på Tryggve hos fodervärden och vi red ut i 2 timmar- fina, älskade häst. 

Februari: 
Stella konstaterades ha mjölkallergi och fick äta mjölkfri kost, vips försvann alla spyor, mycket skönt! 

Mars: 
Stella blev extremt magsjuk i omgångar och vi sov till och med på sjukhuset 1 natt så att hon fick sondmatas. Återhämtade sig efter det. 
Jag körde igång en termin till med mamma boot camp och lärde känna massor med härliga tjejer och deras barn. 
Sen fick vi tyvärr beskedet att Maria hade dött av sin cancer. 

April: 
Maria begravdes och hela den här månaden bestod mest av sorg. 

Maj:
Jag blev moster och Stella fick en liten kusin, välkommen till världen Elise ❤️

Juni: 
Åkte till Norrköping med Jenny och kollade på Lina och Tryggve när de tävlade i ridtravarriks, en finfin tredjeplats i hoppningen! 

Juli: 
Vi skrev på papper för vår nya lägenhet!!! 
Jag och Stella åkte på semester med mina föräldrar, jättemysig vecka i Dalarna. 1 vecka utan Alex var dock vääääldigt lång tid. 

Augusti: 
Stella och Alex drog till grästorp 1 vecka, jag var hemma och städade och tyckte livet var väldigt ensamt. Men plöjde filmer som Alex inte gillar, haha. Och så åkte jag till Tryggve igen och vi red ut i spöregn i 1,5 timme, men det var mysigt ändå. 
Sen började Stella dagis - stora tjejen! 
Jag började alltså jobba efter 1,5 års mammaledighet. Började som konferenschef hos min svåger, endast projektanställd dock så sökte andra jobb. 

September: 
Livet fortsatte med massor av jobb och jag mådde rätt dåligt över insikten att jag nästan aldrig träffade Stella. Sökte ett drömjobb och blev kallad på intervju, allt kändes jättebra och jag fick göra ett personlighetstest, fortsättning följer i oktober. 

Oktober: 
Blev alltså erbjuden det nya jobbet och tackade ja! Revenue Manager på Scandic Hotels. Jobbade i stort sett månaden ut på gamla jobbet då jag fick startdatum 4 november. 
Vi hann även med ett besök i grästorp och hänga lite med Alex familj

November: 
Började jobba som RM på scandic, det jag gör är att optimera intäkter för tre av våra hotell. Jag gör prognoser och ser till att vi säljer rätt rum, vid rätt tillfälle, till rätt person, till rätt pris. Älskar mitt jobb! 
Vi besökte fjärilshuset med Stella och hennes gudmor, de har även hajar och Stella blev besatt av just hajarna :)

December: 
Lucia på dagis var nog det gulligaste jag sett i hela mitt liv ❤️
Semester i Maspalomas 1 vecka, jag, Stella och Alex, vi hade det fantastiskt! Skönt väder med sol och bad. Dessutom så friade Alex, så sedan den 20/12 är vi förlovade ❤️
Vi kom hem dagen innan julafton så jul hann vi fira med min familj och sen kom Alex mamma och bror upp och firade några dagar senare. Mycket ledigt var det även om jag jobbade lite mellandagar.
På nyår år vi middag hos min syster och sen åkte vi hem och la Stella och skålade i vardagsrummet på tolvslaget bara jag och Alex, väldigt lugnt med andra ord. 

2013 var alltså ett år med både glädje och sorg, generellt ett mycket bra år, men sorgen över Maria är fortfarande ofattbar. 

Här kommer en blandat kompott av bilder på världens härligaste unge, alltid glad och positiv ❤️


RSS 2.0