Galen unge

Haha, som hon härjar den här unga fröken här hemma! När jag skulle natta henne idag så trodde jag att det skulle gå fort, hon la sig i sängen och såg ut att nästan somna. Sen helt plötsligt så sätter hon sig upp och sen började hon röja, hon for runt som en galning i sängen, skrattade och skrek nån typ av glädjetjut, lät henne hålla på och tänkte att hon skulle ge upp, men efter 10 min gav vi upp och gick ut i vardagsrummet igen så hon fick röja en stund till. Efter typ 20 min blev hon trött och då la vi henne igen och då somnade hon. Puh! Tokfian!! :)
Idag tränade jah, sen åkte jag och stellis till Ikea och köpte stekpannor och lite nya leksaker till Stella. De har fina grejer i trä där! Samt fick hon stapelbara klossar som hon älskade från första stund :)
Nä, nu kvarg, sen sova! Imorrn långpromenad med en mammakompis, roligt!


Den här plutten alltså - kärlek ❤


Passet idag

Eftersom jag störs av en ond höft för tillfället så valde jag att inte köra knäböj idag. Min kille (min egen PT) la därför upp ett pass för överkropp och för att få lite pump, så jävla nice! Även om jag ville dö efteråt, haha!
Körde följande:
Plana hantelpressar 10 reps
Sittande rodd 10 reps
Upprepade detta i 6 set utan vila

Biceps curl med z-stången 10
Push downs 10
Upprepade 6 ggr. Men här var jag tvungen att vila mellan seten, annars hade jag svimmat haha!

Nu ligger jag och jäser i soffan, påfylld med protein och kolhydrater, mätt och trött mao.

Funderar på vad jag och stellis ska hitta på, skulle egentligen hälsat på mitt jobb, men det blir inte så, vi får ta det en annan dag helt enkelt.

Om jag kommer ur soffan kan det bli ett besök i liljeholmen, annars får det bli en promenad här uppe på åsen under eftermiddagen.


Träning

Igår tränade jag igen, tre dagar i veckan kör jag. Eftersom jag kör ett helkroppsupplägg är tre dagar perfekt! Fler går inte eftersom kroppen måste få återhämta sig.
Jag börjar bli stark nu, ökade i de flesta övningarna igår :) fasiken så roligt det är! Kan verkligen rekommendera helkropp, det är liksom en rejäl genomkörare varje gång.
En del verkar tro att det är hur mycket tid man spenderar på gymmet som räknas, ja väldigt många tror det, men det enda som ger resultat är effektiv träning tillsammans med en bra kost.
Och glöm inte att kroppen måste få vila och återhämta sig!


Igår var ingen vanlig dag...

För igår red jag på min älskade Tryggve Gul! Fick en långtur tillsammans med Lina (Tryggves fodervärd) och Madde, en annan tjej i det stallet. Vi hade väldigt trevligt och pratade och skrattade en hel del under de nästan två timmarna vi var ute. Det blev mest skritt pga underlaget, men två galopper blev det och ohhhh så härligt det var!!!! :) Tryggvan var sig lik, älskade storbebis!!! <3

Skavanker

Hela jag känns som en skavank just nu! Var hos naprapaten i torsdags för ännu ett problem, nämligen att jag haft så sjukt ont i ljumsken på vänster sida. Det visade sig vara sartorius (skräddarmuskeln) som är väldigt överansträngd, samtidigt som jag var en aning skev i bäckenet. Skevheten fixade han till. Men jag är fortfarande väldigt svag i i hela området kring höfterna efter jag födde Stella, så nu ska tränas ännu mer, men framförallt STRETCHA!
Jag dras dessutom fortfarande med den där förbannade vageln! 3 veckor har det gått på måndag!!

Men annars är det bra :) träningen går super och jag blir starkare och starkare!


Gott nytt år!

Nyårsafton firades här hemma med mina syskon och deras respektive. Dock åkte Jensa och Lena till stan för att fira tolvslaget. Men innan dess var det tre-rätters middag, mycket gott! Stella sov hela natten i sin säng för första gången någonsin! Den natten när det smäller på som sjutton ute liksom, haha! 5.45 hämtade jag henne till vår säng och vi somnade om till 8.30, sköööönt! Gårdagen blev bara slappardag, men idag är det back to basics, bra mat och träning!

Julen var för övrigt så mysig! Vi hade först jul med min familj den 22/12 och sen åkte vi till grästorp den 23 och stannade till 27. Jättemysigt och vi alla tre har fått många fina julklappar!


RSS 2.0