Blogga 1 gång i månaden får vara målet ;)

Ja jag verkar inte vara så bra på det här med att blogga...
Stella har fyllt 1 år!!!! Vi hade kalas i 2 dagar, sen var vi helt slut :) roligt var det, Stella var exalterad och i gasen hela tiden :) vi fick återigen konstaterat att vi har massor av underbara människor i våra liv!

1-års kontroll har vi varit på också, 73 lång och 9,18 kg. Hade dippat en aning på viktkurvan, men beror troligtvis på allt strul med mjölk fram och tillbaka. I övrigt mycket väl godkänd liten tjej! Vaccin fick hon också och blev dessvärre febrig på kvällen och 2 dagar efteråt, så det blev en lugn vecka ;)
Angående detta med mjölken då så var vi ju och gjorde pricktest och blodprov. Pricktestet visade en svag reaktion på mjölk, men blodprovet var negativt. Så vi började ge henne mjölkprodukter igen och vips var kräkningarna tillbaka och hon var extremt lös i magen. Så efter samtal med allergidoktorn igen så konstaterades att det måste vara mjölken ändå och nu är den helt utesluten och stellis mår bra igen. Vi fick även, redan nu, intyg till förskolan om mjölkfri kost, känns skönt. Vi ska om ca 6 mån prova att ge henne mjölk igen och det kommer ju vara runt dagisstart, men då kan vi göra det i vår takt och när det passar oss.
Nästa vecka ska vi få träffa en dietist, det får man om man vill när barn får avvikande kost, och jag tycker att det känns skönt, mak får säkert goda råd och tips.
Nä, nu är det strax frukostdags för unga fröken! Tidig morgon idag, 5.30 tyckte hon det var dags att stiga upp, zzzzz....


Kommentarer
Postat av: fridan

grattis i efterskott stella :) hon verkar ju vara helt tokcharmig, hihi! älskar bilderna på henne :D

sv: tack så mkt :)) vi gör vad vi kan för att se prydliga ut haha!

2013-03-04 @ 18:23:30
URL: http://kaloescha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0