Du är saknad och jag längtar tills du kommer hem!


8 månader imorgon

Tiden rusar iväg! Rensade Stellas kläder härom dagen och blev lite ledsen när jag insåg att det jag packade undan aldrig kommer bäras av Stella igen... :( men men hon blir ju roligare för varje dag som går och alla åldrar har sin charm! Men vill inte riktigt att hon ska bli stor, haha, stoppa tiden någon!!!! ;)

I lördags var vi i stallet heeeeela dagen jag och Stella, tillsammans med Stellas gudmor, världens bästa Jenny! ❤ Stella skötte sig prickfritt från 9-16, alla var förundrade över denna snälla lilla tjej :) och sanningen är faktiskt den att hon är alltid nöjd och glad! Enda gången hon kan pipa lite är om hon är hungrig eller trött, men det är ju snabbt avhjälpt liksom, annars är hon en prinsessa!
Om vi inte ska prata nätter då förstås... Vi har nämligen haft totaltjorv på nätterna i typ 2 veckor, vissa morgnar vill man bara dra täcket över huvudet och dö eller nåt. Natten till igår var den värsta ever tror jag, mellan 2 och 4.30 var hon vaken och vi också givetvis. Separationsfasen är nog den stora boven i detta! Samt förkylningen hon dragits med såklart. Hoppas det går över snart, jag behöver sova, hon med!

Imorgon är det mamma boot camp igen, håller tummarna för att det inte regnar!!


Vi lever

Vi är dock förkylda och har så varit ett tag, jag i 2 veckor...

Men men, livet rullar på ändå och jag håller i mina mamma boot camp pass varje tisdag och torsdag. Mammorna är sååååå duktiga! :)

Stella växer så det knakar och närmar sig 8 månader! Hon är lika glad och galen som vanligt :) hon har även börjat släppa stödet när hon står och kan stå längre och längre utan stöd, huva, snart springer hon ifrån oss! :)

På måndagar går vi på baby rytmik, (än har vi bara gått 1 gång eftersom vi va sjuka i måndags.) Stella verkar tycka det är roligt och diggar med till sångerna :)

Nu somnade hon, jag ska passa på och vila lite jag med


Dop och lite allt möjligt :)

Stella är döpt nu, jag är mamma boot camp instruktör, vi har varit i grästorp en sväng, livet är fullt upp!

Ja här tar vi det inte lugnt direkt! Jag kör igång med mina pass på tisdag :)

Stellis har fått två tänder! Hon kryper dessutom nu och ställer sig mot saker, med andra ord, vi jagar henne :)
Hon skrattar och fixar hela dagarna, världens finaste tjej ❤

Dopet var jättefint! Jag är så glad och tacksam för alla fina människor i vårt liv! ❤ Stella fick dessutom hur mycket presenter som helst! Helt galet fina saker!!!!

Dagen efter drog vi till grästorp till Stellas farmor och farfar, det blev kris på nätterna eftersom det visade sig att hon höll på att få tänder, så vi sov nästan ingenting...
Väl hemma pluppade de upp ur tandköttet de små tänderna och skriken var över för denna gång ;)
Annars var grästorp kul! Stellas kusin finns ju där och det är mysigt att umgås!
Vi hann även med en liten båttur, stellis somnade :)

Från och med imorgon väntar nya rutiner för oss då pappan börjar plugga, lite annorlunda blir det allt och han kommer kunna vara mer flexibel med tex träning, kanske inte lika många sena kvällar längre, skönt!

Mina pass kör ju som sagt igång på tisdag, ska bli galet roligt! Bilden är på mig och Olga Rönnberg, det är hennes koncept och alltså hon som utbildade mig. Läs hennes blogg, hon är grym!!


Kanske skulle försöka blogga oftare, men det har jag sagt förr... ;)
RSS 2.0