En toppenvecka!

I söndags kom ju bästa Alex hem efter sin resa, vi åt en mysig middag och lyxade faktiskt till det med vin ;) skönt att få hem honom igen!

I måndags var det babyrytmik, Stella var faktiskt inte jätteimponerad denna gång, det var en vikarie, en jättegullig tjej, men hon spelar inte piano och hon har inte samma hand med barnen som den vanliga. Men det var okej ändå. Efter fick barnen röja medan vi vuxna drack kaffe :)

I tisdags var det mamma boot camp på morgonen som vanligt och efter det var vi faktiskt hemma resten av dagen och städade, bakade och fixade lite här hemma.

I onsdags (efter en hemsk natt) gick vi ner till Madeleine och Meja och hängde lite, drack ett glas vin och hade det bra medans barnen lekte. De leker så fint våra barn!

Igår var det mamma boot camp igen och efter lunch drog vi iväg till lekparken och gungade. Charlie och Meja med mammor, var givetvis med :) vi drack varm choklad och åt mackor när barnen gungat klart. En riktigt mysig dag! Förutom att det var så kallt! Men det är ju bara att vänja sig :)

Så hur dagen idag än blir så är jag nöjd med veckan! La dolce vita ;)

Det enda negativa är väl att vi sover som krattor här! Stella sover så oroligt och kan vakna 23.30 för att sedan vara vaken i 2 timmar, man dör lite!

Men äntligen ska hon nu börja utredas för ev födoämnesallergier såsom mjölkprotein och gluten. Det kan ju faktiskt vara så att det är där skon klämmer! Eller så är det bara separationsfasen som fortfarande sitter i. Men i och med att hon fortfarande kräks samt är lös i magen så uppvisar hon något som de kallar för "lindriga allergiska symptom" och ska därför utredas. Ska bli skönt att veta iaf, vad svaret än är! Den 7 november är första läkarbesöket, men jag tror att vi får remiss därifrån faktiskt... Jag uppdaterar hur det går :)


Från en dag till annan

Kan saker ändra sig! Härom dagen gick det jättebra att klippa naglarna på Stella, men idag NEJ! Hon vägrade! Och med sax så vill man inte direkt chansa på att hålla i och klippa ifall hon rycker. Försökte med nagelfil, men det ville hon inte heller, suck! Hon river ju sig själv. Bara hoppas att jag får klippa senare idag eller imorgon.


Sötaste bustjejen! ❤

Busade med morbror Jens och Lena idag :)


Jag saknar min kille

Jättemycket! Även om jag vet i vanliga fall också att jag älskar honom så blir det ännu tydligare när han inte är hemma! En vacker dag, då ska vi gifta oss, jag och min fina! Kanske på en strand i Thailand eller kanske i kyrkan i Sverige, vem vet? :) världens bästa pojkvän och pappa tycker jag och Stella! ❤


Jag och Stella är solokvist över helgen

Och det känns väldigt konstigt! Alex drog till Madrid igår och kommer hem igen på söndag, så länge har jag aldrig varit själv med Stella, men det ska nog gå bra :)

Idag hade vi besök av Charlie och Meja och deras mammor såklart. Lunchade, fikade och barnen röjde som sjutton :)

Nu sitter jag uppkrupen i soffan och slökollar en film, dricker te och känner mig en aning ensam, kanske får lyfta ut Stella i soffan som sällskap ;)

Får se vad vi hittar på imorgon, kanske blir stallhäng :)


Obeskrivlig kärlek ❤

Mysigare än såhär kan man knappast ha det! Kärlek!!!


En härlig måndag

Med solsken! Åtminstone för en stund :)
Idag står babyrytmik på schemat, det tycker Stella är fantastiskt roligt :)
Och efter så blir det alltid lite häng med mina favoritmammor, mammorna till Stellas bästa kompisar Charlie och Meja. Så måndagar är en bra dag hos oss :)

Igår var jag i stallet, utan Stella, så jag och Jenny red ut en sväng i skogen med Tic Tac och Collin, supermysig tur! Jag gillar verkligen Tikku, han är som ett skogstroll på något sätt, ofta bus på gång men aldrig något som inte går att hantera. Han är härlig!
Ingen är som Tryggvan förståss ;)

På torsdag åker Alex till Madrid med sina kompisar och jag och Stella ska vara solo till söndag. Lite nervös är jag allt, är ju så van vid att ha Alex hemma, framför allt nu när han pluggar så finns han nästan alltid tillgänglig för lite back up om man vill gå på toa ifred till exempel. Men det ska nog gå bra. På fredag kommer Charlie och Meja hit på lunch, eller ja, deras mammor, så då kommer ju barnen röja och Stella lär somna ovaggat efter det ;)

Boot camp rullar på, roligt som attan är det! Gillar verkligen mina mamas som kämpar som djur! Härligt!

Min egen träning börjar äntligen kännas ok igen, alltså att jag kan köra obehindrat utan att luftrören korkar igen. I lördags morse blev det backintervaller, mina ben skakade i en timme efteråt, underbart!!! :)
Nu till vintern blir det gymkort också, ska bygga på allt jag kan och sen till våren blir det en ordentlig deff.
Så ser alltså planen ut.

Nä, nu måste jag få Stella att sova!


En stor dag!

Idag tog Stella sina första stapplande steg utan stöd, 8 månader och 7 dagar gammal. Duktiga tjejen! ❤
Hennes gudmor var även på plats och fick bevittna det hela, roligt! :)

Åh, finaste unge! Jag vill nästan ta upp henne nu (hon sover) och pussa på henne, men jag låter nog bli ;)

God natt!


Morgonmys

Är det inte mysigt att vakna av att bli dragen i håret och sparkad i magen? ;) Stella sover mellan oss andra halvan av natten nu eftersom hon inte sover speciellt bra. Hennes sätt att väcka mig är ju alldeles fantastiskt :)
Hon härjar runt här på golvet nu, strax frukost :)
Gammal bild från härom dagen, men det ser ungefär likadant ut nu :)


RSS 2.0