Nystart i livet?

I torsdags startade min nya träningskarriär - styrketräning på gym! Jag har hängt på gym förr, absolut, men då mest sprungit på löpband och kanske lite maskiner när jag haft lust. Nu är det jag och de fria vikterna, en aning läskigt tyckte jag först. Nu har jag klarat av 2 pass och känner redan att jag älskar det! Ska bli megastark! Är ju ihop med "Starke Adolf" så då måste jag ju också vara stark ;) så nu kör vi!!! Slut på löpträningen ett tag med andra ord :)


Älskade unge

Ord kan inte beskriva min kärlek till dig - älskade, finaste Stella ❤


Liten sjukling

I söndags var vi med familjen och firade fars dag, över en brunch, på Krusenberg herrgård, mycket trevligt och mysigt ❤ det var ju även Alex första fars dag som pappa, av Stella fick han ett anteckningsblock med bilder på Stella högst upp, vi tror han blev glad :)

På kvällen på söndagen fick Stella diarré och det håller i sig fortfarande.... Dessutom har hon haft feber lite upp och ner stackarn! Men vi hoppas det går åt rätt håll så jag slipper bära runt henne hemma i bärsele ;) haha men då är hon iaf nöjd :)


Händelserik vecka

Denna vecka har Stella lärt sig ställa sig upp utan att hålla i något. Hon bemästrar även trösklar och andra hinder väldigt bra. Däremot går det på tok för fort vilket hon inte fattar ibland så hon stupar, så hon har fått sin första bula/blåmärke i pannan stackarn! :( men hon är som vanligt vid gott mod och så snäll! ❤


Stallet igen :)

Idag blev det lite bommar och sen ett litet räcke på ca 50 cm, bästa bästa Tikku! Först tyckte han de va döläskiga (lite test) men sen var han så glad och hoppade glatt, fina dressyrhästen! :)
För mig var det ren lycka för själen! Ridit 2 gånger på en vecka och dessutom fått skutta lite, lovely!


Stallhäng

Idag har jag varit i stallet och myst med Jennys hästar. Tic Tac och jag tog oss en tur på ridbanan i alla gångarter och jobbade med att ställa och böja. Tikku har tagit det lite lugnt ett tag och jag är ju minst sagt ringrostig så vi hade lite svårt att hitta varandra, men vi gjorde så gott vi kunde och hade roligt iaf :)

Collin blev borstad och vi myste lite på gången. När jag tog ut honom så trodde jag först att han var tjock i bakbenen, men det visade sig vara ett härligt, tjockt lager med lera, som fortfarande var alldeles blött, gosigt ;) men som sagt, någon svullnad var det ju inte :)

Mysigt att hänga i stallet ❤


Tryggve

Oj vad jag saknar honom! Vissa dagar mer än andra... Tur jag får rida lite på Tikku, så jag inte glömmer bort hur man gör ;)
Saknar dock den känslan som man troligtvis bara har med sin egen häst, att jag litar på honom till 200%
Tryggve kan vara svår att hitta knapparna på främst i dressyr, han är en mästare på att luras :) men ute så gör han absolut aldrig någonting! Visst, det kan gå fort och han kan nita för en vattenpöl, men han är aldrig dum. Jag skulle nästan våga låta vem som helst rida ut på honom, så trygg är han! Finaste Tryggman! ❤


Åland

Åland var som sagt fantastiskt! Vi började med bastu och pool, vin, frukt och godis, så härlig eftermiddag. Sen drog vi till hotellet och drack lite kaffe och prata strunt innan det var dags att göra sig i ordning för middag. Middagen var en tre-rätters med så god mat och gott vin! Vid 23 så drog vi vidare till "arken", dansade och hade roligt. Jag och 3 till gick tillbaka vid 2, övriga 4 hade kommit hem 5, det hade jag aldrig pallat ;)
På söndagen började vi med härlig frukostbuffe och sen tog vi en sväng till "Sparhallen" och shoppade lite innan det var dags att åka till färjan.

Tack finaste, bästaste Carro för en underbar helg som jag sent ska glömma! ❤❤❤❤❤❤❤


Trött efter en helg på Åland

Jag har en alldeles fantastisk vän som bor på Åland, hon bjöd över hela tjejgänget dit i helgen, lördag till söndag. Haft det underbart! Men är helt död och får berätta mer imorgon :)
Btw, Stella var hemma med sin pappa ❤


Ny spis

Ja, till Stella alltså ;) hämtade den idag hos en före detta kollega. Fick även med en påse fina kläder till unga fröken! Roligt!!
Vi åkte från saltsjöbaden 18.30, alltså 30 min från Stellas läggningstid, läget var lite halvkritiskt, men med hjälp av ca 20 majskrokar så höll hon sig från att bryta ihop, puh ;) När vi kom hem var det direkt ombyte till pyjamas, välling och sängen för lilla sötfröken! Jag undrar vad det blir för reaktion imorgon bitti när hon får syn på spisen, tror det blir succé :)


Stella 9 månader

Ja i lördags blev vår lilla tjej 9 månader, jösses... På de här bilderna kan man liksom se hur busig hon är :)


RSS 2.0