Bråk i en hiss på t-centralen...

Skulle ta blå linjen till min vän i sumpan, de som åka blå linjen vet att man måste åka hiss ner till perrongen om man har vagn med sig, jag åker annars gärna rulltrappa eftersom folk tydligen gillar att kissa i hissarna, men hur som helst. Går fram och trycker på hissknappen, hissen kommer, då tränger sig en kvinna och en gammal tant före mig in i hissen, men ja ja tänker jag, vi får ju alla plats ändå, så jag kör in barnvagnen och ber kvinnan att ta ett litet steg åt sidan så att vi alla får plats, hon svarar att hon inte tänker göra det, jag ber henne igen och trycker samtidigt på nerknappen, dörrarna går igen och hissen åker neråt, då flippar den där kvinnan och skriker, alltså verkligen skriker: -du ska inte ge mig order, du ska hålla käften!
Ehh okej... Jag säger lugnt att det gick ju bra ändå, vi åker neråt och alla fick plats. När hissen kommer ner så öppnas dörrarna på den sidan de står, men hon vägrar gå ut, fortsätter gorma på mig om diverse saker, hennes mamma (den äldre tanten) är sjuk osv. Vid det här laget har jag börjat tröttna en aning men är fortfarande ganska samlad. Jag håller in knappen för att hålla dörrarna öppna och ber henne flytta på sig så att jag kan komma ut, jag ber henne upprepade gånger och börjar bli riktigt förbannad, det står såna värdar utanför som också försöker be henne hå ut ur hissen, men hon vägrar. Plötsligt hör jag Stella skrika till i vagnen och då brinner det i hela mitt huvud, så jag fullkomligt vrålar: nu flyttar du på dig din äckliga jävla kärringjävel innan jag kör på dig! Sen kör jag bara och hon typ hoppar åt sidan.
Alltså wtf????? Vad vad hennes jävla problem liksom?? Bitter på hela mänskligheten förmodligen! När jag kom ut kom det fram en gullig tjej och sa att hon kunde hjälpa mig upp för rulltrappan, nu skulle jag ju inte upp, men glad ändå att hon faktiskt frågade om allt va okej.
Ja herregud, pust vilken dust 😉


Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad omoget av henne! Sen säger dem att ungdomar ska visa respekt men oftast är de äldre som är värre i vissa fall :)

2012-05-15 @ 11:43:09
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV; kom precis in efter en träning med Annica :) kanon bra va de!

2012-05-15 @ 15:33:13
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: fridan

men suck vilken idiot om man får säga så. usch!! om hon nu har det jobbigt i sitt liv pga nåt så ska ju inte de gå ut över nån helt utomstående!



sv: ja jag är så lycklig nu:)

2012-05-17 @ 19:06:54
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men FY, vilka hemska människor det finns. Du gjorde helt rätt som röt i åt henne! Hur kan man ens vara så otrevlig liksom...

2012-05-20 @ 20:20:09
URL: http://mylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0