Tryggve

Tryggvis mår bra, tjock och go ;)
Har ingen aning om han kände igen mig eller inte, men han försökte testa om han fick bitas och sånt, samt att jag kunde ta på hans kittelställe utan att han gjorde nåt och det brukar han inte låta vem som helst göra. Jag inbillar mig att han kände igen mig i alla fall :)

Han är högt älskad och Lina har verkligen förstått hur han vill ha det, så jag är lycklig att han är där. Om jag inte kan ha honom är det definitivt med Lina han ska vara <3

Försökte visa Lina puckoövningen, utan att sitta till häst, vi får se om hon får till det och har lika mycket nytta av den som jag haft :)

Nästa gång jag hälsar på ska jag ta mig en liten tur tror jag, får se om jag vågar rida Maddes ponny Faith (aka avkastarkungen) eller om jag håller mig till Tryggve, hehe

Fick en jättefin blomma av Lina och Ann, eller ja, egentligen är den väl till Stella ;)

Bild på tjockisen (snodd från Madde)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej! Vilken fin blogg! Och vad fin han är din Tryggve! Jag kan inte se att han är halvbror med min Hilding dock...hm.... Min Hilding heter egentligen Daylight Power, han kallas bara för Hilding :-) Det är vad han lyssnar till i hagen, haha. Dock såg de ändå ganska lika ut ju! :-) /Sandra

2012-03-27 @ 10:07:45
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ahhh, Hilding Gul. Ja men det kan jag tänka mig att ni trodde :-) TACK för lyckönskningarna , hoppas verkligen det går bra med allt, är SÅ jobbigt när hästen inte mår bra och man måste åka land och rike runt för att ens hitta vettiga veterinärer. Ni verkar bo lite mer "centralt" iaf :-)Tävlar du med din Tryggve eller är det mest en fritidshäst?

Kommer följa er med, det var roligt att kika i din blogg!

2012-03-27 @ 19:11:58
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, jag förstår. Inte så lätt att kombinera med små barn alltid kan jag tänka mig.Stygge heter egentligen Los Memory, men han kallas för Stygg för han ser så sur ut. Han är rolig (fast eg har han kanske varit med om nåt jobbigt) för han är väldigt sur på män. Han lägger öronen slickat bakåt och ska "bitas". Men han gör aldrig något. :-) Han är bara så söt och väldigt mammig, för han ska alltid försvara mig när tex min sambo kommer.Hur är Tryggve?

2012-03-28 @ 10:42:31
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: madde

kul att du tyckte bilden på Tryggve va fin !:D

Men tack så mkt för den stödjande komentaren på min blogg<3

2012-03-28 @ 15:53:28
URL: http://madde.rosenbacka.se
Postat av: Sandra

Då är han en riktig Trygg-ve då! Så skönt med såna hästar. Sen är det ju lite roligt och charmigt med hästar som Tryggve, och Stygge, där de verkligen visar att deras matte bara är deras :-) Hästar ska ha lite personlighet! Han är verkligen fin! Gillar hästar med lite färgklickar på ;-) Travarna har ju en tendens att vara rätt tråkiga annars. Dock dras jag av nån anledning till ljusbruna hästar, som Stygge, nästan fuxiga. Hellre de än den mörka varianten, har fått för mig att de i regel är bättre travare också hahaha. Jag är också ridtjej från början, var mest en slump att jag halkade in på travet, men det är skoj! Hoppas att din lilla bäbis också blir hästintresserad! ;-)

2012-03-29 @ 10:30:37
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: madde

Ja exsakt dock är det grymt ireterande för längre höjder en 80cm river han:( vet inte riktigt hur jag ska få honom sluta men antar att det bara är att kämpa på! :)

2012-04-02 @ 15:46:22
URL: http://madde.rosenbacka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0