Vaccination = feber

Igår fick Stella sitt 5-månaders vaccin, (hon är inte riktigt 5 månader än dock) hon var så duktig när hon fick sprutorna, började nästan gråta av andra sprutan, men sen skrattade hon igen :) vår BVC tjej sa att det är sällan man träffar barn som inte bryr sig om sprutorna, åh mammahjärtat spricker lite av stolthet! Framförallt eftersom jag har tyckt att det har varit sjukt jobbigt innan, för de flesta barn blir ju helt hysteriskt ledsna och det är inte kul som mamma, då gråter man nästan själv.
Idag har fröken fått feber, av vaccinet då troligtvis, så hon har varit lite loj och mest bara hängt med. Hon brukar härja rätt friskt, men det har märkts idag att hon inte orkat. Men inget gnäll eller så. Mammas bästa fina tjej! ❤

Fast inatt, alltså jag var så trött, när hon hade ätit färdigt vid 3 tyckte hon vi skulle gå upp! Big no no! La henne i spjälsängen och hoppades på det bästa, men hon låg och skratta och greja, haha, tokunge! Efter 20 min gav jag upp och la henne mellan oss, då somnade hon minsann :)
Sen fick jag sovmorgon eftersom hennes snälla pappa gick upp med henne efter lite mat vid 6.30. Sen kom hon in igen vid 8.30, åt lite till och sen sov vi till 10! Skönt värre :)

Bild på slagen hjälte i vagnen efter sprutorna igår ;)


Kommentarer
Postat av: Adddi

fråga gärna nåt i min frågestund :D

2012-07-12 @ 13:00:44
URL: http://animonerna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0