Matstart

När vi träffade mammagruppen senast på BVC så pratade vi om matstart för de små liven. Man får ju ge så kallade smaksensationer nu, så Stella har smakat potatis och banan. Banan tyckte hon va gott första gängen men va inte alls imponerad av det imorse och spottade ut allt. Potatis tyckte hon ingenting om eller vad man ska säga, hon gjorde inga mindre alls.
Däremot har vi börjat ge henne lite gröt nu för att introducera gluten i hennes kost, det finns gröt från 4 mån och det är den hon får, och gröt, det är en succé! Mycket gott tycker hon och skulle gärna äta mer :) men vi ökar successivt så det inte blir knas i magen på henne. Roligt är det också när det är så kladdigt :)


Kommentarer
Postat av: Lina

sv: jag tror att de kommer lösa sig med tiden :) jag tränar väldigt mycket på låga höjder och travhoppar mycket och utan att han ska tagga till för mycket, sen är det ju härligt när man känner hanns glädje och sug mot hinderna men de får inte för mycket :)och jag tänkte varje gång vi ska hoppa ett hinder på de du sa första gången :)

2012-06-10 @ 13:50:57
URL: http://linaotryggve.blogg.se/
Postat av: fridan

hihi. banan brukar ju annars va ett säkert kort :)sv: det löste sig till slut, en kompis följde med :)

2012-06-10 @ 18:46:01
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

=) hur känns mammalivet?sv: ja vi kämpar på :) vi skaaa nå den magiska gränsen!

2012-06-11 @ 19:44:25
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0