Nu är hon här! :)

Stella, Svea, Sofia föddes 27/1 kl 23:04. Vägde 3565 gram och är 52 cm lång. Det vackraste jag sett :)
Snäll är hon också :)


Envis bebis

Vill inte alls komma ut!
Skapligt less nu, blää. Inatt tror jag att jag var uppe och kissade 4 eller 5 gånger, inte ok!
Vill ut och rida i snön, men det får bli nästa vinter :)
En bild på allra finaste Zelma som jag har passat några gånger, nu var det länge sen... Hon älskar snö! En gång i vintras när jag hade henne låg hon i snöhögen utanför dörren och vägrade komma in, haha. Jag är så svag för den hunden, hon är underbar!


Lina och Tryggve

Har jag sagt förresten att Lina som har Tryggve bloggar??? Jag kan inte minnas om jag gjort det eller inte, men här är adressen: http://linaotryggve.blogg.se Superkul att följa dom! :) <3 Och sorry för att allt fuckar med rader och sånt, firefox verkar inte vilja stödja det, skit!

Kärlek!


Bojkotta blogg.se???

Ja det kanske man borde göra... Fler av mina inlägg går inte att kommentera, inte ens om jag publicerar om dom. Inte första gången blogg.se strular. Tack Frida för att du gjorde mig uppmärksam på det! Någon som har förslag på andra bra bloggportaler?

Här är ett babynest :)

Man lägger alltså bebisen i det så den ligger lite skyddad, i sängen, soffan osv. Kommer även använda den i spjälsängen så inte sängen känns så stor. Många bebisar har svårt att sova i sin egen säng, inte så konstigt, de har ju legat trångt och varmt i magen och så helt plötsligt ligger de i, en för dom, gigantisk säng. Jag är nöjd! :) kanske inte superfint om man synar det i sömmarna, men men ;)


Funderar på att göra ny blogg

Och låta denna "vila" tills den dag Tryggve kommer hem. Men än har jag inte bestämt mig... Vi får se helt enkelt!
Ingen bebis än :( så istället har jag sytt lite igen för att fördriva tiden. Bild kommer under dagen :)


Att behöva försvara att ridsportens RGB fick Jerringpriset...

är helt sjukt! En hel del av diskussionerna på facebook handlar just nu om att Rolf-Göran fick Jerringpriset, frågorna och påståendena är bland annat: "Vem är han?" "Borde inte hästen ha fått det istället?" "Som ryttare gör man ingenting, det är hästen som hoppar", "varför var Ninja inte på plats?". osv... Tråkig inställning tycker jag! Vi börjar såhär: Hellner hade ju inte sina skidor på sig, så varför skulle Ninja vara på plats? Svenska folket röstar fram vinnaren! Alltså: har du inte röstat har du inte rätt till någon åsikt! Hästen hoppar ja, men skulle t.ex jag sitta på Ninja så skulle vi inte få samma framgång, de är ett team. RGB har aldrig och kommer aldrig någonsin att figurera i någon typ av skandal, till skillnad mot många puckade fotbolls och ishockeyspelare som kör rattfulla, misshandlar flickvänner osv. Hellner vallar inte sina skidor själv, så att trycka på att RGB inte gör iordning sin häst har ingen framgång hos mig. Lasse Anrell har skrivit en patetisk krönika i Aftonbladet, vilket bara får mig att ännu mindre vilja läsa den skit-skvallertidningen. Anrell är en bitter gammal gubbe och absolut inget att bry sig om. Som sagt, spädde bara på min åsikt om att tidningen inte är värd att läsa. Det är för fan 2012 och i detta fall hade alla möjlighet att rösta och göra sin åsikt hörd. Som att inte rösta i riksdagsvalet och sedan ha massa åsikter, det håller inte i min värld... Kan inte tänka mig någon som är värd detta pris mer än RGB! Jag är helt säker på att han tar medalj i OS i sommar, och att han dessutom kommer att vara en av få svenskar som gör det! Grattis RGB, du är bäst!

Dagen D

Idag är dagen då bebis är beräknad!
Men jag tror inte den kommer idag, hoppas på torsdag eller nåväl, innan veckan är slut iaf :)
Igår vann, som vi alla vet, RGB Jerringpriset, finns ingen som förtjänade det mer än honom! Han är en förebild för mig och många fler inom ridsport och är så otroligt ödmjuk! Grymt välförtjänt!


Stallbesök

Igår följde jag med Jenny till stallet, mysigt att känna lite hästlukt och den, enligt mig, fantastiska doften av hösilage :) klappade lite på Tic Tac och faktiskt så tog jag in gammeltanten Connie, hon är så ruskigt snäll den hästen så det var nästan mer hon som ledde mig in, haha. Var där lite mer än 1 timme, men det räckte för att jag skulle sova väldigt gott inatt, så idag vaknade jag upp hyfsat utvilad. Men nu ligger jag i soffan och är både uttråkad och utmattad, av att göra ingenting, haha! Tycker bebis kan komma nu!
Bild på "svarta faran" Tic Tac, om än lite mörk bild...


Svårt att sova

Det är helt sjukt, jag kan verkligen inte sova, trots att min kropp skriker efter sömn! Inatt vaknade jag första gången 1 timme efter jag somnat, sen ytterligare några gånger med två timmars mellanrum. Vid 7 vaknade jag och kunde inte somna om igen :( min stackars sambo är sjukt lättväckt, så han vaknar ju när jag vrider och vänder på mig. Jobbigt att sova när man är "tjock". Dessutom tror jag att min hjärna inte riktigt kopplar av heller då det närmar sig dagen D med stormsteg nu och jag börjar bli nervös, blää! Men kvinnor har fött barn i alla tider och ut kommer den ju, bara en fråga om HUR ont det kommer att göra :)


Första mästerverket klart :)

Jorå... :)
Detta är alltså en "lekmatta" som man har på golvet. Eller använder som täcke eller vad man känner för! :)
Imorgon eller nästa vecka blir det mer avancerade saker ;)


Slutat jobba...

Jag har jobbat 3,5 dagar i år och mer än så blir det inte! :)
Idag var jag officiellt mammaledig första dagen, yay!
Åkte till Ikea och åt lunch med bästa Jenny, sen shoppade jag lite grann också. Bland annat tyg, eftersom jag kommit på att jag ska sy nu när jag väntar på att bebisen ska komma. Och nej, jag kan inte sy, jag har bara inbillat mig att jag tycker det är kul, haha. Lite dampbarn som jag är, så får jag för mig saker ibland och då går det inte att stoppa mig :)
Så imorrn blir det till att ta fram symaskinen, som jag tvingade min mamma att leverera hit i fredags, eftersom jag inte äger nån egen. Ja ni hör ju själva... Jag lägger ut bilder på mina mästerverk under veckan, håll till godo! Hahaha!
Behöver jag säga också att jag saknar tryggvan... Som alltid! Men han och lina verkar klicka mer och mer, det glädjer mig och jag är så lycklig att han är där och blir så väl omhändertagen <3


RSS 2.0