Glad liten tjej

På morgonen är vår lilla tjej alltid sprudlande glad. Morgon kan innebära att klockan är 4, även om jag brukar försöka få henne att somna om då :)
Finaste unge <3


Kärlek <3


Wiiiiii

Nu bär det snart av till tatueraren, bild på resultatet kommer sen :) yay!


Som att man aldrig gjort annat

Nä, det känns faktiskt så, allt faller sig väldigt naturligt med att vara mamma. Och man anpassar sig och hittar lösningar för att kunna göra saker, vi blir mer synkade för varje dag jag och Stella :)
Hon älskar sin bilstol, där sitter hon en stund på förmiddagarna medan jag duschar och äter frukost. Så länge hon får vara med så är hon nöjd :)
Inatt sov hon 5 härliga timmar på raken, sen tyckte hon visserligen inte att hon behövde somna om, men efter mat och 1,5 timme senare så sov hon igen, lovely! Hon är snäll vår tjej. Vi har promenerat som galningar i det fina vädret de senaste dagarna, igår träffade jag en annan mamma och vi tog en härlig promenad och avslutade med sen lunch. Jag älskar detta liv! Även om man är trött ibland så är det underbart, och att hon har världens bästa pappa gör saken ännu bättre! Och ja, jag gråter ibland för att jag blir så rörd av att se dom två tillsammans, pappa-dotter kärleken är fantastiskt fin. Åh, nu blev jag sentimental igen :( <3

 


Tiden går fort

Ja jösses, igår blev pluttan 3 veckor, men det är så konstigt för det känns som att hon alltid varit här med oss. Igår var vi på kontroll på BVC och hon växer som hon ska men är fortfarande ingen stor tjej :)
Sömnen går upp och ner, vissa nätter sover hon toppenbra, vaknar och äter och somnar om. Andra nätter tycker hon att det är dags att kliva upp vid 4, typ som idag. Fast hon skriker inte på nätterna, ligger bara och "pratar" lite :) idag gick vi upp vid 5, satte henne i bilbarnstolen, där hon gillar att sitta, medan jag fixade lite frukost till mig själv, vips så hade hon somnat där och sover fortfarande :) men skulle jag lägga henne i sängen skulle hon garanterat vakna, så jag kollar en dålig film i väntan på att hon vaknar. Sen ska hon vara med sin pappa en stund och då ska jag stänga dörren till sovrummet och sova! :)
Har äntligen kunnat börja röra mig obehindrat och utan att det gör ont i "härligheten", så nu promenerar jag i rask takt med barnvagnen, härligt! Längtar tills jag är redo att springa igen, men gissar att det tar några veckor till.
Och såklart längtar jag efter att få sitta på en häst igen, men det får vänta minst 2 månader till då jag behöver vara stadigare i bäckenet och fått tillbaka lite muskler neråt för att klara av det, får se om det blir tryggvan jag tar mig en tur på eller om det blir tic tac. :) Nu ska jag fortsätta kolla dåliga filmen, Spaceballs, hahaha

 


Ett annorlunda liv

Ja det kan man nog säga att det är det här med att vara mamma. Annorlunda på ett positivt sätt såklart!
Tryggve har ju varit beroende av att jag mockar, fixar mat och pysslar om, men jag har ju kunnat lämna honom i hagen och i sin box över natten.
Här finns en liten tjej som jag knappt kan lämna en minut. Hon vill ha mat ungefär varannan/var tredje timme, blöjor ska bytas och där emellan ska man hinna mysa med henne samt ta hand om sig själv. Haft 2 underbara första veckor hemma, Alex har ju varit hemma med oss och han har pysslat om oss som att vi vore prinsessor. Min fina underbara älskade sambo och världens bästa pappa till vår Stella! Imorgon ska han börja jobba igen och jag tycker det känns lite läskigt att jag och lillpluttan ska vara själva hela dagarna nu, men det kommer säkert snart kännas bra och jag antar att vi kommer att hitta våra rutiner så småningom för att dagarna ska gå ihop. Som tur är så är Stella mestadels väldigt nöjd med livet och det bästa av allt är att hon är morgontrött :) hon är helt fantastisk på alla sätt och sååå himla söt och go! Jag är ägd! <3


Min fina prinsessa <3

Underbara, älskade


RSS 2.0