Fredagsmys utan min andra hälft

Idag har jag och Stella fredagsmys själva då Alex är ute och äter med sitt jobb. Nu sitter vi i soffan och Stella halvsover. Idag är egentligen dagen då jag tänkte prova lägga henne i hennes egen säng, men nu vet jag inte, fick lite separationsångest, det är ju så mysigt att titta på henne när hon sover, tills man själv somnar <3
vi får se hur hon är när hon fått ersättningen.

Igår träffade vi mammagruppen igen, vi fick lära oss lite babymassage.
Sen passade jag på att väga och mäta henne. Hon är 59,5 cm lång och väger 4,91 kg, minst i gruppen fast äldst. Tjejerna som är födda en bit in i februari väger nästan 1 kg mer, så hon är ingen tjockis direkt. Så nu tror jag ännu mer på att hon inte var mätt på nätterna... Sen sa vår distriktssköterska att det inte är så konstigt heller att hon inte går upp så mycket med tanke på att hon är så aktiv hela tiden, benen går som trumpinnar och hon är med till 100% när hon är vaken :)
Hon ligger ju alltså lite efter på viktkurvan, men det är ingen fara så länge hon mår bra och är glad och nöjd :)
Lilla trollungen får här prova sin mössa som jag längtat efter att hon ska kunna ha - äntligen :) (sen att stackarn måste leka modell i pyjamas och dregellapp, det är inte hennes fel ;))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0