Vi mår fint! =)

"Gulan" gör skäl för sitt namn med massa gula reflexer! =)

Har ridit hela veckan, mest ut! Iförrgår blev det ett dressyrpass, det gick hyfsat, även om Tryggve stundtals tyckte att jag skulle bära fram honom... Det blåste nästan storm och han gick därför inte fram i samma takt som han brukar, han brukar liksom gå av sig själv, men nu var det som segt och lite tungt. Han var dock väldigt fin stundtals och jag gav mig när jag tyckte att det kändes som bäst. I galoppen så var han först osäker på underlaget och saktade av direkt, men jag fattade ny galopp direkt och när han kände att han kunde lita på underlaget tog han i som sjutton och slog lite med frambenen och skaka på huvudet, han ville verkligen busa, massa glädje, underbara häst!

Igår blev han vaccinerad, så nu ska vi skritta några dagar! Idag blir det en skrittrunda ut, imorrn med och söndag blir det helvila. För jag åker till Örebro på lördag för att gå på Håkan Hellström! YAY!! Så snälla J tar hand om Tryggvan på söndag. Vilket innebär att när jag kommer på måndag så är det full rulle igen. Nu ska vi börja hårdträna så vi kommer ut på tävlingsbanan denna säsong! Eller som sagt, jag nöjer mig med att komma iväg på en pay & jump, men bara vi kommer iväg på nåt! Nån lokal ska det nog kunna bli också innan sommarvila. Sommarvilan kommer inte att bli så lång i år, av den enkla anledningen att han hade 3,5 månads vintervila, eller ja, inte helvila, men utan träning och hårt arbete. Och med tanke på hur vintrarna sett ut de två senaste åren så trro jag att det är bättre att låta honom ta det lugnt på vintern när det är -25 och jag ändå inte vill rida.
Dock kan det här med sommarvila ändra sig om det skulle bli stenhård träning och fullspäckat nu fram till midsommar... We will see! =)


Här kommer en bild på finaste, underbara Zelma som jag och Alex passade för några helger sen!

Vill redan låna henne igen! Hon är så lovely! Om hon får valpar MÅSTE jag ha en! =)
Kommentarer
Postat av: fridan

hihi knasiga tryggve :)) bushästen! :Dhoppas ni är igång snart igen! :) ni är ju så duktiga!sv: precis, man kan ju inte bli arg om hästen blir rädd på riktigt! kalle däremot brukar låtsas att han blir rädd :P (en anledning att få skutta och galoppera iväg fort som attan!)

2011-03-25 @ 10:55:45
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0