Lååååånga galoppintervaller, haha

Jorå, för jag fick inte stopp på honom!

Första gången fattade jag vänstergalopp, släppte på lite och hade ju tänkt att intervallerna skulle vara bara ca 50 m, sedan skritt 50 m osv. Men Tryggve brände av hela långa sträckan i galopp (ca 1 km) och jag hade inte en suck! Fick iaf stopp på honom till slut vände och travade tillbaka, sen fattade jag höger galopp och Tryggve tog den på första försöket, här valde jag att trycka på och faktiskt bara låta honom gå! Han hoppade över vattenpölarna och verkar ju inte direkt ha ont någonstans! =)
Pigg och glad kille!
Så intervallerna blev inte riktigt som jag tänkt mig, men bra ändå tycker jag! För det är lite härligt att bara släppa på och låta honom gå! I vanliga fall är ju han lite harig ute och jag får ofta sitta och trycka på för att bibehålla galoppen, men inte igår nej! Haha! Sötplupp! Idg blir det antingen uteritt utan några egentliga krav, eller så blir det dressyr... Kvarstår det underbara vädret blir det definitivt strosa i skogen som gäller! =)

Kommentarer
Postat av: fridan

hhaha knastryggve. blev inte mkt till intervaller hihi :Dsv: kan nog va vårkänslor, kalle va likadan idag med :P

2011-03-30 @ 22:12:37
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Sara

sv; Lägger upp sånt bara för att folk gärna retar upp sig och kommenterar ;) Visst, jag tycker det är irriterande men jag bryr mig faktiskt inte alls. Som sagt som visa har skrivit, de som inte vill lägga ut så mycket pengar men endå vill ha ett märkes schabrak kan ju isf köpa "kopia" från hööks. Tycker det är en bra idé!

2011-03-31 @ 10:18:41
URL: http://hastbloggeen.se
Postat av: Hanna

Trevlig bloggdesign! :)

2011-05-19 @ 15:30:26
URL: http://ryttarligan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0