Jag är så dålig på det här...

Vafan liksom! När ska man ha tid att blogga egentligen?
Jaja, jag och Gulan mår mycket bra!
Förutom att han sparkade mig för 1 vecka sen när jag tog av täcket så har han skött sig. Sparken var dock inte så farlig, men jag fick ett utbrott på honom och sedan dess har han vetat sin plats! =)
Idag hade jag besök i stallet av min vän (tillika kollega) Alexandra och hennes dotter Liv. Alexandra hade bakat bullar, lite bakfull som jag var så klämde jag 3 stycken, mums, tack Alex! Och en havreboll också! Fan, jag måste sluta äta sånt där, det är som att det inte finns nåt stopp ju! Som tur är äter jag mest mat! Hahaha!
Red lite på banan idag, har knappt gjort det sen vi flyttade dit. Men idag, jösses va mysig han va, avslappnad och mjuk och rörlig! Mitt problem är fortfarande dock att jag lutar hela mig inåt i vänster varv, men jag är medveten om det och jobbar på det. Red där en stund och red mycket åttvolter för att ställa om och få med bakdelen, den brukar som hoppa igång när jag rider åttor! =) Jag tyckte han kändes toppen! Sen satt Liv framför mig en stund och vi skrittade runt några varv, hennes lyckliga leende var obetalbart! =)
Efter det åkte de hem och jag red ut en sväng, han trilskades dock och ville först inte alls gå förbi sina kompisar i hagen, men jag vann, jag gör alltid det, så iväg kom vi. Fattade galopp på vägen som var mjuk och fin idag, håller på och åker åt hellskotta när Tryggve tvärnitar för en vattenpöl! Men allstå på riktigt, han väger 500 kg och är rädd för en vattenpöl, I don't get it! Tur för honom att jag satt kvar, annars hade han haft en arg matte, mycket arg!
Nu ser jag fram emot att börja träna odentligt med honom igen, har velat ge honom lite tid med mycket uteritter efter att ha nött ridhus hela vintern. Idag fanns den där glädjen över att få jobba, där igen! Härligt!
Idag är jag lite trött, hade besök igår av Alexx, det blev lite för mycket vin, men men, trevligt var det iaf! =)
Nu halvligger jag i soffan med Alexander och tar det väldigt lugnt, trodde jag skulle somna tidigt idag, men klockan har dragit iväg iaf! Imorrn blir det sovmorgon!!!! YAY! Har intaget i stallet imorrn, så det blir lagom att åka ut till 15-16 tiden nån gång! Kanske fota guldklimpen lite imorrn! =)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, vattenpölar är livsfarliga! Tog lång tid innan Rune accepterade dom =)

Men jag fick höra av ett veterinär att hästar inte kan bedöma om vattenpölen är 2 cm djup eller 2 m djup förrän de har satt sin hov i själva vattenpölen. Så jag har fått för mig att det kanske är därför vissa hästar är fega för just vatten? =)

2011-03-20 @ 01:10:01
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: fridan

härligt med arbetsvilja :D mindre härligt med sparken :o kalle är också rädd för ALLT, knas. ett så stort djur som är rädd för något så ofarligt :Dsv: ja nu hoppas jag såret ska läka fint och bra!

2011-03-20 @ 09:21:15
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Edit

Har hört samma som Emelie, och vi kan ju egentligen inte heller bedöma det med våra ögon, vi vet ju bara att den inte är så djup. Så när hästen ser den som en avgrund är det kanske inte så konstigt att den tvekar. =)2011-03-21 @ 09:32:43
URL: http://lizziesdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0