Tiden går så fort

Nu är det liksom bara en månad kvar till beräknat datum för bebisen att komma, känns helt galet. Om jag tyckt att jag varit ägd av Tryggve så är nog detta något ännu "värre" eftersom bebisen ska bo här hemma, med mig och Alexander. Haha, det känns helt sjukt och skruvat! Men det kommer nog bli bra :)
Längtar tills den kommer och vi har lärt känna varandra lite, då blir det lite stallhäng med Jenny och kanske en ridtur på Tic Tac ;)
Tryggve verkar må fortsatt bra, har inte hört något mer om att han är utstött, så jag antar att det är under kontroll. Härom morgonen fick jag ett sånt enormt hugg i hjärtat av saknad till honom, men jag vet ju att han har det bra! :)


Kommentarer
Postat av: fridan

hoppas tryggve har det bra nu då och att han blir med i flocken snart ordentligt :)och iiiih, det är inte långt kvar då. och kanske blir det tidigare, det vet man ju inte :Dsv: vi har också liiiite snö nu :)

2011-12-18 @ 16:04:42
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Heidi

Jag tror säkert att Tryggve snart finner sig helt till rätta och blir fullt ut accepterad av de nya polarna. Brukar vara en liten tillvänjningsperiod för alla parter.Ja tiden går fort och snart har du den lill* som kräver all din uppmärksamhet den första tiden iallafall. Helt säkert en omställning för dig också, men en positiv sådan =)Ha det gött!

2011-12-18 @ 22:36:57
URL: http://elba.blogg.se/
Postat av: Carolina {Tävlingar i bloggen}

Vill du tävla om en snygg fleecejacka från Schockemöhle? Gör det här: http://asslatjejerna.blogg.se/2011/december/december-tavling.html#comment

2011-12-22 @ 15:53:24
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0