Snart julafton!

Imorgon är det julafton och jag och Alex ska fira jul med min familj i Uppsala. Det ska bli mysigt, lugn och ro och massa god mat. Lite lustigt att tänka att nästa jul så är vårt barn snart 1 år och det kommer vara slut på friden, full rulle är nog en underdrift, framförallt eftersom vårt barn kommer ha en jämngammal kusin att härja med! :) alex syster har beräknat födelsedatum på sin bebis 5 dagar efter vårt så vi får väl se vem som kommer först :) idag i en galleria var det en kvinna som log och sa "åh vilken fin mage" när hon gick förbi, gulligt tycker jag! Sen var det ett fyllo på bussen som gratulerade också, hahaha.
I övrigt är min ersättare på plats på jobbet och vi har haft överlämning 1 vecka. Nu är vi lediga till den 2 januari då vi ses igen för ytterligare 1 veckas överlämning innan jag påbörjar min mammaledighet. Förhoppningsvis hinner jag vara hemma några dagar innan den där inne bestämmer sig för att komma ut. Man kan behöva samla lite kraft... :) för att ni någorlunda ska kunna föreställa er hur det är så kan jag upplysa om att få på sig strumpor och skor är ett projekt, jag är andfådd och måste sitta ner i två min efteråt för att orka, hahaha, så det är lite skillnad mot vad man är van vid med mockning, tidning osv :)
Nä, nu ska ja göra Janssons frestelse och umgås med min fina sambo <3
god jul till er alla!


Kommentarer
Postat av: fridan

god jul till dig ! hoppas du får en härlig helg med god mat och trevligt sällskap :)sv: ganci inte bra än. ännu en behandling gjord men nu på annat ställe...

2011-12-23 @ 20:32:33
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0