Nytt år, ny tid

Ja idag tar ju 2011 slut...
2011 har varit ett mestadels bra år för mig! Det började lite tufft men från april har det bara varit positivt!
I april bytte jag jobb och i maj fick jag reda på att jag var gravid, kanske lite dålig tajming med tanke på nya jobbet, men det går inte alltid att styra över bebisar och när de ska komma :) Iom graviditeten ställdes jag inför ett tufft beslut, nämligen att söka fodervärd till Tryggve. Kändes konstigt i början när man ändå inte känner i kroppen att man är gravid, eller jo, jag spydde ju varje dag i 8 veckor, men annars så kändes det ju inte så annorlunda. Hittade ju en tjej som det funkade med, hon skulle ta honom på prov några dagar, dagen innan det så hoppar hon av, anledningen förstod jag inte riktigt, mer än att det handlade om att hon inte hade stallplats där hennes kompisar hade... Suck! Men men, nya tag och fortsatte letandet. Dock var jag så kräsen att vissa inte ens fick komma och provrida. Han är ingen häst för en tjej på 12 år som väger 30 kg, så är det bara. Till slut stod det ju mellan två familjer och jag valde den första då jag kände sån connection med dom redan från början. Sagt och gjort, han åkte 20 november. Det känns som en evighet sen! Jättekonstigt! Men nu är det bara att blicka framåt :) Tryggve har det toppen och jag ska snart bli mamma, så det är vad 2011 förde med sig :) 2012 blir nog ett väldigt annorlunda år för mig och min sambo, men det ska bli såååååå roligt!
Gott nytt år på er allihopa! Hoppas ni slipper rädda hästar pga alla raketer!


Kommentarer
Postat av: Anna S - Tävling i bloggen

Imorgon är sista chansen att vara med i min bloggtävling där du kan vinna en buff eller ett par ridstrumpor. Var med redan idag! :D http://missbelinda.blogg.se/2011/december/64.html

2012-01-01 @ 17:29:16
URL: http://missbelinda.blogg.se/
Postat av: fridan

oj, har tryggve redan varit iväg mer än en månad? vad fort tiden går... hoppas ditt 2012 blir ditt bästa år hittills :)sv: theo var min systers hund, har kanske inte skrivit mycket om honom men han har en speciell plats i mitt hjärta, den lilla filuren. man delade ju sitt liv med honom :)

2012-01-01 @ 20:43:15
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

:) hoppas bebis vill titta ut snart :)sv: oki :)njaa, har en down-period..

2012-01-05 @ 21:47:27
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Heidi

Jag tror absolut att 2012 kommer att bli ett spännande år för dig. Att den först tänkta fodervärden typ 'hoppade av' tror jag det var en mening med, Tryggve skulle nog inte till henne utan helt enkelt till den tjej/familj som du har honom hos nu =)

Blir spännande att se vad det är för en bebis som tittar fram, kanske en framtida ryttare ;-)

2012-01-07 @ 15:43:51
URL: http://elba.blogg.se/
Postat av: fridan

nej precis, med kalle har man aldrig tråkigt. och som du säger kan man bli osams ibland men sen gör kalle nåt konstigt igen och man bara skrattar :P

2012-01-08 @ 08:28:46
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0