Längtar efter Tryggve och bebisen

Saknar Tryggve så otroligt mycket vissa dagar, kan se ett kort och bara vilja pussa ihjäl honom typ :)
Längtar efter bebisen också, bara den håller sig kvar till söndag då vi bytt år så kan den komma när den vill sen! :) Här är en bild på "Tryggve junior" i magen 16/8 :) det som är vid hakan är navelsträngen och så håller den upp händerna. På den här bilden är den lik sin pappa, så det ska bli spännande att se den i verkligheten :)


Kommentarer
Postat av: fridan - frågestund i bloggen!

ser ut som en riktig söötnos! spännande :))sv: haha jaa jag tror kalle känner sig som 3-4 år eller så :P jag skulle verkligen vilja träffa tryggve också, han verkar va en häst i min smak, lite annorlunda som kalle :)

2011-12-28 @ 21:22:18
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Heidi

Åh så spännande, inte långt tid kvar innan den lill* tittar ut. Spännande för er att se om den fortfarande liknar sin pappa när den kommer.

Häftigt att man kan ta sådana 3D UL bilder.Förstår att det måste vara jobbigt att vara utan sin häst, men du vet ju att du har honom kvar, han ska bara pysslas om och vara på 'kollo' typ tills att du återigen får möjlighet för att ge honom den tid och uppmärksamhet han behöver.SV: haha ja det är kanske vädret som ger dem 'vårkänslor' därv deras extra energi?!

Tryggve kanske testar sin nya ryttare också?

För Elektras del så är det kanske egentligen inte så konstigt med tanke på boxvilan. Och de ska ju få visa att de 'lever' ibland med dock med måtta, man vill ju helst sitta kvar hihi..2011-12-29 @ 11:58:01
URL: http://elba.blogg.se/
Postat av: Karoline

Häftig bild!

Förstår att du saknar Tryggve, jag hade Odessa på foder en gång. Saknade henne varje dag!Men snart blir det en liten bebis :) När den är lite större och livet fått sina nya rutiner så kommer du kunna ta hem Tryggve igen.Sv: Ja, jag är den nya på Rosenbacka :)

2011-12-29 @ 12:55:18
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Postat av: Emelie

sv: Yes det är på 4ben! :-) Hon är bäst, absolut bäst. Jag gissar att det var hennes syster som dömde på tävlingen, den systern brukar näst intill jämt sitta som domare =)

2011-12-30 @ 01:27:53
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: Nej dom är inte lika :p då var det nog min tränare som dömde =)

2011-12-30 @ 22:25:19
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0