Konstigt

Vad konstigt det är att inte ha häst! Inte för att jag skulle orka åka till honom varje dag nu, men ändå. Vissa dagar hugger det i hjärtat av saknad efter prins Tryggve, den finaste hästen i världen! Som tur är så har fodervärden prickat in de jobbigaste dagarna med samtal om hur mycket de älskar honom, vilket gör mig varm i hjärtat. Det de berättar är verkligen Tryggve-beteende, vilket tyder på att han är sig själv och mår bra! Inte nu i helgen men nästa ska jag hälsa på honom, då blir det pusskalas! :)
Och som sagt, de älskar honom, så jag hoppas att allt ska funka nu en lång tid framöver så jag istället kan koncentrera mig på bebis.
Har redan varit inne på SÖS 2 gånger för extra kontroller för att de trott att bebisen inte mår bra, nu gör den det så det är okej, men det har varit mycket i mitt liv med bil, häst, jobb osv, jag behöver verkligen ta det lugnt nu, vill ju inte ha ut ungen 2011, den bara måste ligga kvar till 2012 :)
På lördag ska jag till stallet och packa ihop mina sista saker, vilket troligtvis inte är så lite... Ska även säga hej då till fina Mario som snart ska lämna oss för Trapalanda. Han mår tyvärr inget bra alls och efter flera månaders kämpande så har nu hans ägare gett upp och tillsammans med veterinär kommit fram till att detta är den bästa lösningen. Sorgligt och jag lider med Jenny, hans ägare. Dessvärre förväntas sådana här beslut av oss djurägare ibland :(


Kommentarer
Postat av: Sussi

Ge honom en kram från mig med =(

2011-12-02 @ 14:50:17
URL: http://minvackraste.blogg.se/
Postat av: E L I N

SV: nej på foder i så fall :)

Jag lämnade tillbaks han för att han blev störrt tokig nr vi släppte ihop han med ett sto, han vägrade gå ut från hagen. Fick jag väl ut han tog det 20 min att komma in i stallet. (brukar ta 2 min) för han backade, vägrade gå, gnäggade osv osv osv. Han hade ingen hänsyn till mig lyssnade inte heller på mig längre.

Sen var han inte riktigt som de sagt heller, jag ville ut och tävla lite lätta klasser typ LB. Han klarade inte ens en LD. det va så mycket jobb med han och han förkännade att komma till ett ställe där de hade mer tid med han. Jag skulle ändå lämnat tillbaks han 3 månader senre. och han gick väldigt sakta framot i utväcklingen :)

Helt änkelt inte rätt häst för mig :)

2011-12-04 @ 17:31:28
URL: http://elinlagervall.blogg.se/
Postat av: Danielle

Hoppas det fortsätter så, skönt att han trivs :)

2011-12-05 @ 23:51:20
URL: http://frysmarkt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0