Knas...

Idag på dressyrträningen så berättade jag att jag tyckte att Tryggve var lite stel och stapplig, lite kort i steget osv. Mycket riktigt, han va ganska låst i både nacke, manke och ländrygg, men fick rida massa konstiga övningar som fick loss honom och till slut så var han sig själv! Det bästa var att han inte protesterade mot dessa övningar utan lät mig hålla på! Det är verkligen nya Tryggve, han som ger allt!
på torsdag ska jag iväg och träna hoppning med laget för första gången, ska bli riktigt kul!!!!!
I övrigt har jag knas i privatlivet och det är ännu en anledning till allt ickebloggande... I'll keep you updated!

Hoppning!

Idag har vi varit på Runsten på Pay&Jump. i 90 fick vi tre rivningar, han slarvade rejält och jag red inte särskilt bra, fick inte igenom halvhalter och han bara sprang ifrån mig kändes det som...
I 1 m så fick vi ett pet, men i övrigt bra flyt och en skön runda!
Tryggve va galen på framridningen idag, herre min jävla gud! Studsade och for, tyckte att han skulle bestämma tempot osv, men det tyckte inte jag! Så jag red fram ganska länge innan jag började hoppa. Framhoppningen kändes bra, men sen blev han lite galen igen inne på banan. Vart får han all sin energi ifrån den där lilla????
Men på det stora hela skötte han sig exemplariskt som vanligt! Lättlastad och cool!
SNART ska det komma lite nya bilder på honom! Han är ett riktigt muskelpaket nu! Hört det från fler faktiskt, kul, känns som att allt slit ger resultat! =)
I dressyren är han precis hur fin som helst nu! Stadig, lyssnar, samarbetar och ger allt!
Älskar min Gulan!!!!!

Hoppsan, dressyrträning...

Idag när jag kom hem till stallet så pysslade jag lite, mockade och så, tänkte rida i ridhuset.
Vid 18:45 säger min tränare: "visst sa vi 19:30?" tankarna snurrade febrilt innan jag (utan att erkänna att jag hade glömt) "Japp, det sa vi!" =)
Så dressyr blev det, jag trodde att det inte skulle gå bra, för jag var hjärndöd efter en jobbig dag på jobbet. Men WOW va bra det gick!
Övade mycket på att få med bogen hela tiden, i höger varv är det lite svårare, men fick då ställa honom utåt och sen rakt osv så att han aktiverades hela tiden och blev tillrättavisad genom aktivitet när han försökte slippa undan. Han kämpade på mycket bra idag! Och jag fick kämpa jag med, herregud vad det kändes i kroppen... Måste nog jogga lite imorrn innan jobbet så det inte blir super-träningsvärk. =)
Min bästa bästa Tryggve! Idag bet han mig inte heller, det är ju bra! Hahahaha!

Sämst igen faktiskt!

Jag hinner verkligen inte blogga! Mina dagar går i ett, jag jobbar, tränar, hänger med Tryggve och försöker träffa kompisar och familj när jag är ledig. Har inte så mycket data-tid.
För er som inte vet så ligger jag i hårdträning inför Tjurruset 16 oktober (www.tjurruset.se)
Så det är löpträning minst 3 dagar i veckan som gäller, börjar ge resultat nu!
Men just nu är det intervall-träning som står på schemat och det är så satans tråkigt, men ett måste för att kunna få ut allt.
I torsdags var det hoppträning, vi fick hoppa bana, otroligt kul! Och svårt när det var höger varv och jag inte hann räta ut honom, han liksom krullar ihop sig i svängarna, så det finns att träna på! =)
Fredagen blev det dressyr och han var precis hur fin som helst! Allt bara funkade, duktiga plutten!
Lördagen tänkte jag att vi skulle ta ett lätt dressyrpass på utebanan. Jag skulle byta schabrak, till ett nytt, så jag höll på att stoppa ner stropparna, så vänder sig hästjäveln om och biter mig i ryggen!!!!!!! han fick två saftiga smällar på bringan och sen stod han som ett ljus tills vi gick ut! Tur för honom att jag hade en tjock tröja på mig, så han fick liksom inte riktigt tag, men alltså NEJ, inte okej! Man ska inte bita den hand som föder en!
Så jag va lite sur, och förmodligen Tryggve också, så allt gick åt helvete, han stretade emot, studsade och trippade runt och bara flamsade, men till slut blev jag riktigt arg och verkligen satte mig ner och bara drev och höll emot tills han lossnade, då avslutade jag fortare än kvickt. Dålig dag! Men jag antar att vi alla har dom ibland och just denna hade vi samtidigt, så det blev värre än värst!
Jag drog till Knivsta på lördagen och festade med min älskade vänner, superkul! Love you girls!
På söndagen åkte jag hem till mamma och pappa och avslutade operation rensa grejer. Skööööönt!
Mamma och pappa bjöd på middag så vi hade söndagsmys!
Efter det var det direkt till stallet för att snabbmocka och mysa lite med Tryggvan. Eftersom jag var så sen så brostade gulliga Sanna av hans lertäcke medans jag mockade och gjorde mat. Sen fodrade vi och åkte hem.
Idag har jag jobbat och sprungit, Tryggve har varit med Lotta.
Så, där har ni mitt liv, inte kanske det roligaste just nu, men men, det är okej! =)

Finaste

Alltså söta mr Tics!!!!!  Love you!!!!
Tryggve och Jompa delar på gräset som jag slängde in! Sööööta!

Nämen alltså skärpning!

Jag ska bli bättre på att blogga, men haft så sjukt jävla mycket på jobbet... Men ändå gör det mig glad på nåt sätt, för jag gillar när det händer saker!
Med Tryggve går det framåt, vi utvecklas främst i dressyr just nu, han är sååååå mysig och fin!
Jag ska bara lära mig hur man laddar upp filmer, eftersom när jag försöker "bädda in" från Youtube så funkar det inte... Har ny kamera och det kommer nog bli lite filmer! Yay!
Blir ett bildinlägg efter detta iaf! =)

Extremt dålig uppdatering

beror på att jag jobbat arslet av mig!
Kämpat för att hinna med allt och Tryggve!
Jag ska styra upp ett inlägg snarast med lite nya bilder!
Kanske redan ikväll, kanske imorrn! =)
Tack för alla fina kommentarer jag får om Tryggve!  =)

RSS 2.0