Hoppade idag!

När vi va på väg till ridhuset så mötte vi K som va på väg in med galna Håkan (en häst), så Tryggve taggade till och steppade runt, jag fick gå 4 varv i ridhuset innan jag ens kunde sitta upp, haha, han e crazy ibland min lilla kille! Sen satt jag upp och Tryggve fortsatte takta och steppa en stund...

Började iaf rida ordentligt efter 10 min skritt, skulle trava bommar, han va halvgalen och skulle galoppera över travbommarna, hehe, jag skrattade gott!
Sen började jag hoppa fram på ett litet kryss, Tryggve tyckte det va för lågt och trist, så han blajade runt, så det blev till att lägga upp ett räcke på 80 cm, då började han hoppa. Superfint!!!!!! Vi seglade över!
Skulle inte förvåna mig om den där hästen kommer att kunna hoppa 1.20... Han är underbar!

Nu är vi igång igen ordentligt och jag hoppas att det lilla som är kvar av såret ska få läka ihop fint och att vi inte åker på några eftersviter av det!

Imorrn är Tryggve med sin extramatte, jag ska till Råsunda och kolla allsvensk premiär, AIK!!!!!!
För er som inte vet det redan är jag fotbollsgalen och fullkomligt älskar AIK!

Fortsatt trevlig lördag!

Melodifestivalen väljer jag att inte kommentera här, det har jag gjort på facebook...


Kommentarer
Postat av: S O F I A -satsar till 100!

Om Du tittade på melodifestivalen, var det rätt låt som vann?? :)Läs om allt som har ridning och hästar att göra på min blogg, allt från tips, träning, utrustning och tävling! Att kolla skadar iaf inte ;)

http://sofiaelinab.blogg.se

2010-03-13 @ 23:04:58
URL: http://sofiaelinab.blogg.se/
Postat av: fridan

hihi tack! kalle tyckte som tryggve att det var alldeles för lågt bara!! men vi tar lite högre nästa gång :)kul att du o tryggve är tillbaka på banan :D gillar tryggve hoppning? har han bra teknik? :)

2010-03-14 @ 18:24:44
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Elin

Härligt o läsa att du är aikare :D

själv missade jag premiären eftersom jag jobbade :(trist att det bara blev 1 poäng dock :(

2010-03-15 @ 00:21:52
URL: http://karisma.bloggagratis.se
Postat av: fridan

hahaah kalle och tryggve verkar va lite likadana i hoppningen :P kalle tycker också att det inte är nån mening att vara seriös när det är lägre höjder, då bara brallar han och kör fullt ös :Pmen han har bra teknik, han är ju hopphäst i botten så han måste väl ha en rätt okej teknik iaf haha!

2010-03-16 @ 12:32:27
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

gillar dom jag också :) hihi!håkan, vilket härligt namn på en häst :D eller är det smeknamn?

2010-03-18 @ 09:03:48
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

kul med träning! jag ahde en period jag inte tränade för någon och jag märker verkligen nu, när jag tränar regelbundet igen, att fyyy vad mkt bättre det går när man får hjälp! helst hade jag velat ha en tränare med mig på alla pass i ridhuset/ridbanan :Dusch usch, det var ett otäckt fall! men tur det inte blev några brutna ben i alla fall!

2010-03-18 @ 15:47:10
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: fridan

som sagt, jag har inget alls emot travare :) men jag skulle själv inte välja det för jag tycker det är alldeles för mkt jobb med det :) men har absolut inget emot det. och som du säger, de är inte avlade för ridning men de kan ändå bli bra ridhästar! :) tryggve är ju ett bra exempel på det :D:Djasså är det många väldigt överviktiga som skaffar varmblod? det var ju ganska korkat då, för som du säger, de är ju inte avlade att ha nån på rygg. och då ta något extremt tungt gör ju inte direkt saken bättre... :/

2010-03-22 @ 11:03:04
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0