Oj va bra jag har det!

Inte vill man sitta inne vid en dator när det är såhär...
Helgen spenderades i Knivsta med Kimpa. På fredagen va vi hemma och drack. på lördagen gick vi ut på puben.
Roligast i helgen var att träffa Kim och Bella, och Danne givetvis! Puben hade jag vid närmare eftretanke kunnat skippa, men men! Full och glad var jag iaf. Igår åt jag mysmiddag med mamma och pappa också, lovely.
Hittade mina gamla dagböcker och diskuterade mitt beteende som tonåring med mamma. Kom fram till att om jag hade varit tonåring nu och man hade gjort en utredning på mig så hade jag förmodligen fått diagnos adhd. Så himla intensiv jämt. Saknar fortfarande impulskontroll. det är därför jag alltid vill ha klara planer, mycket att göra, t.ex Tryggve, träning, jobba mycket osv. för då kommer inte de där jobbiga perioderna på samma sätt.
Min medryttare hade hand om Tryggve i helgen, i söndags när hon kom så hade han givetvis tappat en sko.
Han är superömfotad, så han haltar så fort han inte går på gräs... =( Min hovslagare är på semester i 3 veckor typ, så han kan inte komma.
Men idag fick jag tag på en annan hovslagare som ska sko en häst i stallet imorgon, så han sätter på en ny sko på Tryggman, SKÖNT!!!! Ibland har man fan flyt! Med tanke på att Tryggve är så ömfotad så går det ju inte att rida när han har tappsko så det hade varit mindre kul att behöva ställa av honom pga det. Men yay, nu behövs det inte!!! =)
Idag va Tryggvan jättehängig, tog tempen på honom, lite högre än normalt, men ganska påverkad av solen givetvis. Duschade av honom och tvättade hela honom med såpa (suveränt mot alla flygfän!!! ) sen fick han vila en stund till och sen släppte jag ut igen, då va han piggare.
Pga av allt icke regnande så börjar vårt bete ta slut =( Vi har tre stora valack-hagar, men alla är rätt tråkiga nu. Så om det inte kommer regn i veckan kommer de att börja stödfodra, förmodligen till helgen nån gång. Då stödfodrar de med hösilage, vilket Tryggve inte får äta eftersom han inte är vaccinerad. Det är jättemånga i hagen som inte kan äta hö, gamla hosthästar och så. Så då åker Tryggve "in" igen, alltså inne på nätterna och ute i vanlig hage på dagarna. Men men, då har han iaf fått två veckor ute, med mer vila än vad det var tänkt så det är väl okej egentligen. Men vi får se vad som händer, skulle det regna i två dagar och sen spricka upp igen kommer ju gräset explodera, så vi håller en tumme för det.
Tryggve har nog knappt gått upp ett gram... han springer jättemycket tydligen. Som tur är faller han inte ur så lätt, men jag ska nog hålla ett öga iaf, för gör han det tar jag in ändå.
Men men, den som lever får se. Nu ska jag duscha, har varit helt galet svettig idag, usch!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tävling i bloggen! Var gärna med :) http://minchrissan.blogg.se/2010/july/vinn-handskar.html

2010-07-13 @ 15:59:26
Postat av: fridan

jobbigt med betet, vi har för mycket bete!! men klart, utan regn så blri det ju inte mycket för våra heller... men idag har det regnat en hel del! har ni inte fått lite regn nu?

2010-07-13 @ 16:38:10
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0