Min häst har blivit galen...

Jag har ju varit ledig från Tryggve i två dagar... Kom tillbaka idag. Vad får man höra?? Jo att Tryggve har levt rövare i hagen och på vägen ut och in! Flippar för allt möjligt, höhögar, eldningshögen som alltid legat där osv...
Hon som har stallet har bara sett ett rökmoln i Tryggves hage, då springer han runt runt flera varv tills någon annan hakar på, hahahaha! Han har blivit knäpp!
Jag red ut idag med tanken att han skulle få galoppera av sig och busa lite. Men han blir ju aldrig trött. Vi galopperade långa sträckor och han vill bara ta i mer och mer! Han va helt dyngsur när vi kom tillbaka, men ändå låtsades han bli rädd och kasta sig för en vattentank som stått på samma ställe sen vi flyttade dit i september förra året. Alltså orka!!! =D Avsaknaden av hagkompis har visat sig med andra ord.
Men imorrn släpps han på bete, han kommer äääääälska det! Hoppas bara att han inte gör illa sig det första han gör! Han kommer vara överlycklig, beteshästarna har precis bytt hage till en med massa gräs! Så Tryggve kommer bli tjockis! =) Men det är bra, då har vi nåt att bygga nya muskler av i höst!

Imorrn är sista dagen på jobbet innan semestern! Tjihooooo!!!!!!!! Jag längtar!

Söderköping var för övrigt väldigt mysigt! Jag körde dessutom nya bilen både dit och hem! =)
Men den är inte lika skön som min bil att köra. Min bil går som ett skott, ligger klistrad på vägen och svarar vid minsta pet på pedalen, that's the way I like it!

Nä, nu ska jobbas med M Larssona, kul värre!

Kommentarer
Postat av: M L I

sv: Rune var verkligen hemsk mot Chanel de första dagarna, han var hur elak som helst. Nu är han bara elak när jag tittar på. Fast jag vet att han tycker om henne i smyg, han råkade avslöja sig förut genom att gnägga efter henne när jag och hon var ute och red ;) haha. Dåligt samvete har jag i början, men samtidigt får han lika mycket kärlek som han alltid fått =) Innerst inne vet han att han är nummer 1, han vill bara påminna mig om att han faktiskt är bäst :p hahahHaha Tryggve verkar ju vara bra på att roa sig själv i allafall! =) Det där med att bli tjocka på betet...... Titta bilden på Rune som jag la in idag. Han har verkligen blivit tjock av allt gräs.Tror jag glömde svara på din kommentar förut, men vi får styra upp någondag då det passar båda så kan jag och Rune komma =) Vart ligger ert stall någonstans?

2010-07-02 @ 00:17:40
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

haha härligt med pigg häst ;)sv; jo det är sant men de som har skrivit det köpter SVIn dyra hästar för att de ska bli något :s

Som jag fick en kommentar

"tänk vad många hästar som skulle bli slaktade om de inte kom till os"Men sånt är livet, hade varit kul och tävlat dressyr (som de gör) mot dem med ett varmblod och gärna få bätttre placering :PTack =) Säger det samma om din piggelin =)Skulle du vilja rösta på mig (A) Jag oc min häst är #1 :Dhttp://hastbloggeen.blogg.se/2010/june/veckans-ekipage-2.html#commentOch #5 :D

http://aannaaw.blogg.se/2010/july/finalister-i-veckans-blogg.html#commentTack :D

2010-07-02 @ 10:24:08
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- en glimt av mitt hästliv :D

sv; tack så mycket :D Jag ska rösta på dig om du är med i något:DDet samma :D<3

2010-07-02 @ 11:20:54
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

Oj, hoppas han lugnat ner sig.SV: jag har verkligen inte haft någon aning om hur jag ska göra med Hero. Men nu blir det så att han står kvar på ekeby iallafall.

2010-07-02 @ 17:13:36
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Haha, vet hur det är! Fått höra två gånger nu att min Vendela sprängt staketet, men aldrig sett det själv! Haha, vad är det med dessa hästar alltså? x) :D

2010-07-02 @ 18:40:36
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Ewa

Söderköping är en väldig söt idyll dit vi alltid åker flera gånger på somrarna (väldigt nära Norrköping vettu). Ätit glass på Smultronstället ännu? ;-)

2010-07-04 @ 21:26:01
URL: http://saraconnemara.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0