Hmm...

Idag har jag inte åstadkommit mycket...
Sovit bort halva dagen och kvällen spenderades  stallet. Myste med Tryggman som fick komma in och vila några timmar. Han är så himla supergo min lilla kille, framförallt nu när han är lite trött, haha!

Det va hoppträning, men jag och Tryggve var ju inte med. Jag fotade dock de som hoppade idag, men jag va ingen hejare på det eftersom jag inte "kände" kameran... Men några fina bilder blev det väl trots allt! =)

Anledningen till att vi inte hoppar nu är hans sommarlov. Jag vill att han ska orka ha gnistan hela hösten, det kommer bli en tuff tävlingssäsong, och eftersom han gör såna framsteg hela tiden, vill jag inte gå för fort fram.
Vi får se i höst om jag tagit rätt beslut eller inte... =)

Tankarna snurrar i huvudet om den saken som kanske händer i höst... Vill så gärna att det ska bli bra.... Jag berättar när tiden är mogen.


Kommentarer
Postat av: Emelie - TÄVLING I BLOGGEN

Nämen :o nu blev jag nyfiken!

2010-07-08 @ 23:43:04
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Äsch, man måste inte åstadkomma något varje dag!^^SV; Jag håller med, en riktig liten snygging är han! :D

2010-07-09 @ 12:42:28
URL: http://fkallstrom.blogg.se/
Postat av: Cajsa - F O T O B L O G G

Hej du

Åh, skulle varit snällt om du ville rösta på min bild i denna foto tävligen. Man kan rösta 1 gång om dagen, ta endast 2 sekunder och jag kommer bli så glad.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711Tack på förhand (du behöver inte skriva att du har röstat för det ser jag) <3Ha en bra dag nu då.

(Fårlåt om jag har skickat detta innan) <3

2010-07-09 @ 16:29:22
URL: http://hallgreen.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: Ja det ska bli såå skönt att få lite semester.

Allt är okej med Hero. Han står inte på bete nu eftersom han bråkar hela tiden med andra hästar. Så han får gå i en liten hage på dagen och på nätterna så går han i en större hage (beteshage) som är bredvid den andra beteshagen. Finns tyvärr inge annat alternativ då han bråkar för mycket. Tråkigt nog.. Men vi flyttar till ett annat stall på samma går vid månadsskiftet och då kommer han få gå i en "liten" hage, antingen ensam eller med en annan häst. Vi får se hur det blir. Men det har alltid fungerat bra så då han stod så först åren på ekeby.

Han har ju aldrig lärt sig hur man uppför sig i en flcok. och därför det varit så mycket uppochner gångar.

2010-07-10 @ 13:27:51
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- En glimt av mitt hästliv :D

Hejsan :D

Jag kör veckans läsare på bloggen och det hade varit kul om du ville vara med :) Läs mer här: http://satilaryttaren.blogg.se/2010/july/veckans-lasare-d.html

2010-07-11 @ 18:36:10
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0