Snart jul!

Dagarna går verkligen i en rasande fart! Mitt och Tryggves vinterlov går fort och om ca 1 månad är det dags att dra igång hårdkörningen igen! =)
Idag dressyrade vi dock i 1 timme, han var sååååå fin! Helt underbar att rida! Sen på slutet så bushoppade vi över några bommar, det tyckte han var fantastiskt kul! =)
Tror jag glömt skriva att vi hoppade härom helgen lite. La upp ett litet kryss och ett litet räcke på 70. Tryggve flamsade och slog i bommarna och höll på. Så då blev krysset ett räcke på 90 och det andra räcket blev upplagt på 1.20. Tryggve flög över superfint! Han tycker att de där småhindrena är fjantiga och inget han ska behöva hålla på med, hahaha! Söööt! <3
Han har fått snösulor nu äntligen så härom kvällen red vi ut på åkern på en plogad slinga och travade en del, han va så glad och pigg! Jag hade inte ridit ut på jättelänge! Vädret och mörkret har inte tillåtit det riktigt. Har haft dåligt samvete över det, för jag älskar att rida ut, och att få jobba dom på en åker med snö är ju precis hur bra och kul som helst! Och nu kan vi göra det äntligen!
Han har blivit lite förändrad sista tiden, han har verkligen varit himla mysig och glad. Han är ju go för det mesta men kan också ha ett jävla humör, nu har han sista tiden tyckt att vi ska mysa i boxen och sånt. I vanliga fall brukar han lessna efter nån minut, men inte nu! Kärlek! Kan vara så iof att han tycker att jag har blvit snål på morotsfronten, så han försöker få fler, hahahaha! Sötkorven!
Har fortfarande inte hittat någon medryttare. Har inte ens fått speciellt många svar, och inget intressant direkt.
Men men, jag letar vidare! Det löser sig nog så småningom.
Snälla S hjälper till nån dag då och då och det är jag ytterst tacksam för!
Nä, nu ska jag sova så jag orkar med sista arbetsdagen för veckan.
God natt!

Medryttare?

Jag söker ny medryttare till Tryggve nu!
Lotta har tyvärr inte tid längre =(
Så jag har lagt ut en annons, på blocket faktiskt, för det va så jag hittade Lotta. Så nu väntar jag på att någon vettig människa ska höra av sig!
Känns tråkigt på ett sätt, för både jag och Tryggve gillar Lotta, men nu när hon inte har haft tid så har det varit väldigt mycket tid i stallet för mig.
Jag har ju även ett ganska krävande jobb periodvis och det blir påfrestande att aldrig kunna jobba över tills jag är helt klar. Oj va hon inte har nåt liv tänker ni nu, men jorå, det har jag! Livet består av Tryggve, jobb och A, underbara A! Så jag lever livet jag vill leva, är väldigt nöjd och väldigt lycklig. Ännu gladare skulle jag vara om jag hade hjälp med Tryggve 2 dagar i veckan! =D Som jag sagt förut, jag älskar Tryggve och tiden med honom, men jag vill kunna släppa det ibland, då uppskattar jag honom än mer när vi ses! Så känner ni någon som bor i södra Sthlm (Vi står i Grödinge) och som söker medryttarhäst så är Tryggve ledig! ;)

Älskade Tryggve!


Jo det gick ju bra...

Haha, veckorna går i en rasande fart och jag har inte bloggat så mycket som jag önskade att jag skulel gjort.

Tryggve är pigg och halvt galen, det här med snö och kyla verkar vara hans grej. Han brallar och far i hagen, river staket, biter på stolparna osv... Han var även lös häromdagen, förmodligen hade han rullat fast i staketet och lyckats riva det, så nya sår på benet, suck! Men som tur var verkar det läka bra och han har inte varit halt eller svullen, bara lite varm. Har fått stå med stallbandage två nätter, spritbandage andra natten, för det hade kladdat lite från såret. Spriten verkade dock göra susen och såret är nu torrt och och fint och läker...

Jag har lite nya bilder på honom som jag ska lägga upp under helgen, men de känns lite tråkiga, för allt är bara mörkt mörkt mörkt känns det som... Får ta lite kort nån dag när solen skiner! =)


RSS 2.0