Sämst!!!

Jag är verkligen sämst på att blogga...
Men men! Jobbet flyter på och livet med Tryggve likaså!
I söndags va vi på pay&jump på Runsten, Gulan va superduktig!!!! i 90 så fick vi 2 pet och 1 stopp, för att jag slutade rida... Men men, jag tar på mig det, trippelbarren hoppade vi typ stillastående, men där rev han minsann inte! =) Han va lite vinglig på 90 och kändes lite osäker, så jag fick jobba som ett as, men jag va nöjd iaf!
I 1m så fick vi 1 pet, i övrigt superfin runda!!!!!!! Jag va nöjd med söndagen som helhet! Jag körde även transport själv för första gången i mitt liv, plätt-lätt ju!  Kommer förmodligen att hoppa allsvenskan div III med Waxholm nu i höst om allt känns bra! Jag älskar min plupp!!!!
En bild från Runsten i söndags!
Fler kommer, samt film förhoppningsvis, iaf från 90-rundan
Idag hopppade jag lite, gymnastikhoppning stod på schemat, Tryggve va grym! Vi hoppade bara i höger varv, va tvungen att rida på ganska mycket för att han skulle klara det, så han va glad, han gillar när det går fort och han gillar att hoppa högt, alltså en mycket lycklig Tryggve! =)
Ska bli bättre på bloggandet... Men det har varit mycket med jobb och att komma in i alla rutiner!
Åh men förresten! Nu kan jag berätta det som jag ville berätta förut! Jag kommer förmodligen att börja jobba 50% för vårt HK som sälj-koordinator. 50% blir kvar där jag sitter idag. För tillfället en utmärkt lösning, även fast tanken är att jag ska gå över 100% till HK så småningom. Så på fredag ska jag diskutera lön med min nya chef! =D Yay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kul va?? Jag tycker det iaf!!!
Godnatt kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Catrin Egerfors - Mitt liv som tävlingsryttare!

Åh, hade Moses varit lite mer igång hade jag gärna varit med på Runsten :) Kul att det gick bättre i andra klassen iaf :DTack så mycket, som du säger man undrar ju hur dom tänker ibland hästarna :P

2010-08-19 @ 13:43:30
URL: http://cathie.se
Postat av: fridan

uhm vad är hk? :o kanske jag som är dum nu ;)fasen vad ni är duktiga, du o tryggve! och vilken fin bild!! jag blir riktigt hoppsugen och tävlingssugen när jag läser om dig o tryggve ju :)

2010-08-19 @ 14:53:15
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

Gud va kul att det gick så bra på Runsten. och synd att du inte kan komma på vår lokaltävling. Men vi anordnar många Pay And Jump's så då tycker jag att du får komma :)2010-08-20 @ 18:19:55
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0