Blandade känslor

över att vara hemma igen...
Glad för att få träffa Tryggve igen, ledsen för att jag älskar Berlin!

Helt ärligt så kan jag tänka mig att flytta till Tyskland, ta med mig Tryggve givetvis!
Och nej, jag skämtar inte, jag ska klura vidare på detta!

Igår hoppade vi, det gick sådär, jag va extremt ofokuserad... Därav Tryggve också. Vi skulle dessutom travhoppa ett litet hinder, svänga i luften och komma på en serie. Travhoppa tycker Tryggve är tråkigt så han struntar i att lyfta på benen. Men men, i slutändan var jag ändå nöjd, det kan inte alltid vara perfekt och jag kan inte kräva allt av honom när jag själv har hjärnan på en annan planet-

Idag däremot red jag dressyr på utebanan i ca 1 timme. Han va så sjukt samarbetsvillig och jätteduktig!
Fick hjälp av min tränare som bara gick förbi och sa att inför hörnpassering skulle jag tänka öppna 2 steg, sedan förvänd sluta, jävlar vilken skillnad det blev!!! Eller ja, de första gångerna försökte han springa ifrån mig, det gör han när han inte förstår vad jag menar, men när jag blev tydligare och verkligen gjorde halvhalterna innan så förstod han. Slutade när det kändes riktigt bra och han va väldigt avslappnad, duktig kille!

Nu sitter jag och dricker 1 glas rosé, och det ska faktiskt sluta med 1 glas, för imorrn ska jag ut och springa. Om jag inte är mer förkyld givetvis, då får det bli bara Tryggve imorrn! Men det som lever får se! =)

Usch, jag hatar snor förresten, det är så satans äckligt! Vart kommer allt ifrån liksom??? Det har jag alltid undrat...

God natt mina vänner!


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

hahaha, vilka funderingar i detta inlägg :PSV: Yes, jag söker medryttare. Min ena medryttare ska börja gymnasiet som ligger i Liljeholmen. Eftersom hennes föräldrar inte brukar skjusa henne så blir det väldans långt att åka kommunalt först från hennes hem i tyresö, till liljeholmen, och efter en lång skoldag sedan hem först, sedan enda bort till Tungelsta dit bussen bara går engång i timmen och sedan rida och fixa och sen hem igen.Jag har varit beredd på att hon skulle säga till att hon behöver sluta sen jag visste att hon kom in på det gymnasiet. Jag förstår henne också helt och hållet då jag aldrig hade orkat åka till stallet kommunalt varje gång under min gymnasietid, fasten jag bor ganska nära stallet samt gick skolan på söder så pendeltåget kunde ta mig nästan rakavägen till stallet. Jag hade tur som hade min pappa som orkade köra mig varje dag.

2010-08-07 @ 09:13:16
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Karoline

Vad ni är duktiga du och din Tryggve :)Jag har aldrig varit i Tyskland, men har hört från flera håll att det är fint.

Vad jobbar du med?

2010-08-07 @ 09:39:33
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Sv: Verkligen! =) Vad är det för häst du har? =)

2010-08-07 @ 11:02:13
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: Sara

sv; Taaaack!:) Även fast filmen blev lite fail ;) får filma när vi är mer på gång nästa gång haha!;) jaa men vad kul!:D

2010-08-07 @ 12:00:43
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Sv: Okej, vad har du för mål med honom då? =)Jag har två svenska halvblod, en som är 21 och en som är 3, och en liten shettis som är 22 och en holsteiner som är 9. =) Och sen har vi ett sto på foder också som är 14 som är dräktig, hon ska ha föl nästa år om allt går bra. =)

2010-08-07 @ 16:34:28
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se
Postat av: fridan

hehe snor ja. det är äckligt :PPsv: okej, nån speciell anledning att duj vill bo i tyskland? :) varför just tyskland menar jag? :)jo shopping är kul, men ingen verkar minnas va jag skulle köpa på horze..:D

2010-08-07 @ 18:48:08
URL: http://kaloescha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0