Det va inte igår

Som jag bloggade, snarare 1 vecka sen!

Fortfarande förkyld som ett as och hostar sönder mig! Vedervärdigt! Vill bara bli av med skiten, men den kämpar på för att finnas kvar i min stackars kropp! Usch!

Tryggve mår som en prins som vanligt!

I veckan har vi tränat för D, det gick helt fantastiskt bra! Förra helgen red vi faktiskt ut, men det va lite otäckt, marken är så mjuk så de går nästan igenom... Dessutom fick Tryggve galet ryck och började bocka, men jag satt kvar! Jippie!!! =) Det va bara glädje, så jag kunde inte bli arg!

I veckan har vi även fortsatt prova oss fram med olika bett, jag har fastnat för 2 olika kombinationer: hopptränset med pullargrimma och tredelat sötmalmsbett eller tredelat vanligt med remontgrimma. Det är de som funkar!

Idag gjorde jag dock misstaget att ta det raka äppelbettet, det gick åt helvete! Han bara lallade runt som en galning och dreglet rann, vilket han inte gillar! Haha, stackarn! Så det blev konditionsträning utan att gå i form (eftersom han vägrade) på utebanan, det va premiär! Mysigt var det i alla fall att kunna rida ute! Dagen avslutades med en dusch till Tryggves stora förtret, men, men, så går det när man är dyngsur av svett! =)

Igår hoppade vi! Tryggve pigg och betedde sig som en 3-åring stundtals, men annars gick det bra och vi hoppade 90 cm, Tryggve flög över! Så nu är det verkligen dags att börja hoppa lite högre! Kul kul! Vi brukar hoppa typ max 70 på träningarna. Men jag måste börja testa lite själv vad vi går för jag och Tryggman.

Nu är det skönt att få vara lite ledig, idag var jag i stallet 6,5 timme, det är livet på en pinne det!

Jag vill inte jobba mer i mitt liv tror jag, vill bara vara med Tryggve! =)

Imorrn ska vi göra nytt försök att rida ut, får se hur det går!

Nu ska jag hosta vidare och ta det lugnt!

Kommentarer
Postat av: fridan

har du sånna? har du bilder på när de sitter på? finns det till bakbenen också? :)åååh jag vill inte heller jobba! jag vill också bara va med kalle :D:D

2010-04-02 @ 23:01:57
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: M L I

sv: japp, det var samma person som skriver med jämna mellanrum att jag förstör honom som skrev denna anonyma kommentar också. Samma IP adress hehe.Förstår inte hur man orkar bläddra igenom min blogg för att hitta Runes hela namn, eftersom jag mestadels bara kallar honom Rune/Runisen och sen ta sig energi att söka på travsport :S

Menmen, anonyma personer verkar gilla att leta fel =) hehe.

2010-04-02 @ 23:17:31
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0