Tryggve är numera Stockholmsbo!

Idag har Tryggve flyttat till Sthlm! Allt gick hur bra som helst! Han va supercool när vi kom fram! Han fick stå inne och äta lite, sen släppte jag honom själv i en hage så fick han kolla omgivningarna lite och äta lite gräs! Sen när jag kom och skulle hämta honom så kom han springandes och var jätteglad! Sen gick han lugnt och fint ner till stallet, ställde sig och åt sin mat och kom på hur vattenkoppen fungerade! Jippie! Men han får ha vattenhink ett tag iaf min lilla bebis, ifall att liksom...
Åh, så mysigt att ha honom "hemma", slippa köra 14 mil om dagen... Fast jag kommer sakna Åsa, Kim, Wickan, Kennet, Kattis och alla hästarna! Massor!!!!!!!!!!!!!! Ni är underbara!

Igår duschade jag Tryggve för att han skulle va ren och fin inför flytten! Det gick bra, men som bilderna visar nedan var han inte helt nöjd... =) Men på sista kortet har han öronen framåt för att Lilleman just håller på och attackerar mig bakifrån, haha, vet inte om Tryggve tyckte det va kul på nåt sätt!


Han är verkligen min älskade hjärtevän!

För att berätta lite mer vad jag gjort sista tiden så var jag i Nora i helgen! På torsdagen va vi kvar i husbilen och drack lite och hade det bra!
På fredagen va vi på stan och fixade och trixade, sen kom Mari och Michelle förbi campingen. Hon e så söt lilla Michelle! En riktig busunge! =)
Jag och matsan gick upp på stan på kvällen, jag kom inte alls igång och va inte full för fem öre...
På lördagen va vi på marknaden, träffade moster och kusinerna på dagen, sen mötte vi upp Mari och Michelle igen och va på tivoli, Michelle älskar Matte, så han gick runt med henne, åkte karuseller och vann massa mjukisdjur till henne! Söta! =)

På kvällen va det förfest i husbilen med Mari och hennes kompis! Jag hade endast och bara ätit lunch... Så vi kan alla gissa hur det gick! Jorå, klappfull! Vi gick till terassen, men jag tror inte vi va där så länge... Det sista jag minns är att jag drack sambuca... Den där jävla sambucan, vafan ska jag på den jämt på fyllan för????
Jaja, hur som helst så ramlade jag in i husbilen och är därav blåslagen på benen, fint sörru!

Söndagen blev det marknad igen med lite tivoli innan vi avslutade med en kopp kaffe hos Mari och sen rullade hemåt! en riktigt mysig helg!!!!!! Mysigt att vara med min sambo som jag knappt sett sista tiden...

Tack Alexx för att du passade Tryggve åt mig när jag var borta! Guld värt! Puss!

Matsan har för övrigt köpt en ny bil till mig! En Peugeot (ja, igen) 406 coupe! Den är jättefin och går jättefort (enligt Matsan), jag känner att den är pigg men har inte kört så fort med den än. Dock saknar den ju dragkrok, men vafan, det löser sig alltid! =)

Nä, nu orkar jag inte mer... risken finns bara att det blir tråkigt om jag ska skriva mer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0