Mitt liv kanske uppfattas som tråkigt, men jag gillar det...

Veckan har sprungit ifrån mig kan man nog säga! Tryggve mår som en prins! Han är hur cool som helst och hans nya kompis heter Heman och är också ett varmblod! =) Han tror nog att han kommit till paradiset eftersom de har fri tillgång på hö i hagen... Får väl se hur fet han blir, haha! Igår provade vi ridhuset, det va väldigt läskigt till en början! Han kastade sig för diverse saker och va stel som en pinne. Kom på att han nog aldrig varit i ett ridhus kanske... har han det så va det väldigt länge sen! Efter ett tag trampade han dock på. Skönt underlag är det också! Inte så tungt, vilket gör att han får mycket bättre framåtbjudning.

Jobbet har rullat på det med! Kul nu när det har satt igång lite!
C va borta igår, som tur va hade jag utvecklingssamtal några timmar på dagen, så jag slapp känna mig så ensam! E och D va ju där också iof och det flamsades en del på fm, men när jag kom tillbaka på em hade de båda gått hem!

Igår kväll va jag och M hos grannarna, jag försökt bli full, men det gick inte, inte alls faktiskt! Så jag gick hem helt nykter och vaknade innan klockan 10 imorse. Jag som ville sova länge, men det ska jag göra imorrn när jag är Tryggve-ledig! Imorrn kommer hans medryttare och ska ta hand om honom, det ska hon för övrigt göra på måndag också, så jag får passa på att mysa med min kille idag, sen blir det två dagar utan Tryggve... =(
Jobbigt, fast skönt också...

Tryggve är för övrigt väldigt omtyckt i stallet! Alla är väldigt trevliga och jag hoppas att det inte är ett stall med mycket skitsnack, kanske svårt att undvika iof när massa tjejer/kärringar ska veta bäst allihopa, men jag är där för att ta hand om min häst och bryr mig inte om så mycket annat känner jag.

Nä, nu ska jag dra på mig ridkläderna! Jag får sällskap idag av M och hans kompis+kompisens hund. De ska promenera med mig, så det blir kul!

Ikväll får vi se vad som händer, ska iaf kolla fotbollen! Heja sverige och Zlatan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0