fasiken va tiden går sakta...

Bara tisdag... Suck!

Jag vill att tiden ska gå fort, snart är det jul ju! Hahahaha!

Va hos Tryggvelito idag, han är det vackraste underbaraste lilla knytet som finns! Efter ridturen stod vi och mös i hans box, han är verkligen så go! Kan nog inte förklara hur det är att ha en sån som Tryggve i livet. Villkorslös kärlek är nog bästa sättet att beskriva det på!

Idag fortsatte jag och chefen med budgeten, nu är vi klara med intäktsdelen, har varit kul att få vara med och det ska bli spännande att gå in i 2010 med en budget man faktiskt har varit med och gjort och som man står för!
Mitt jobb är galet kul igen, full rulle hela dagarna från 8:30-17! Tur att Tryggve har flyttat, för jag skulle inte hinna med mitt jobb om han stod i Knivsta.... 

Men jag saknar fortfarande alla på Smedstorp, inte så ofta vi ses! Saknar Bella också så jag tror jag måste kidnappa henne en helg faktiskt! 

För övrigt vann Kimpa en tävling i helgen på 75%, grymt jobbat ju! Hennes rekord tror jag vi kom fram till att det va!

Annars så är det ju Tjurruset om några veckor och jag är i min sämsta träningsperiod någonsin typ.... Har ingen lust att träna. Men jag måste ju springa loppet, så det blir väl 5 km på ork och 5 på ren och skär vilja! Eller så dör jag efter halva, we will see! =)

Måste stryka skjorta nu!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0