Tjejkväll och lite annat

Här är en bild från när J och J va här! Sjukt rolig kväll!!!I fredags öppnade jag bagageluckan på min bil och stängde den igen med pannan, bra Frieda!!!!
Så nu är jag blå i pannan och har sprängande huvudvärk... Blir värre och värre. SKIT!

Hade tänkt springa imorrn bitti, men måste va på jobbet vid 7:30, så det blir löpning på kvällen istället, hej va kul!

Idag gick jag tidigare från jobbet, åkte hem och la mig en stund och försökte vila bort min huvudvärk, utan nå vidare resultat. Sen åkte jag till Tryggve, Matsan följde med. M är helt hopplös att ha med, han har noll respekt för hästarna och gör allt jag säger att han inte får, som en jävla unge alltså! Jag får liksom ont i magen nästan när han är med. Idag kom jag på honom när han försökte göra ett nytt försök med att hoppa upp på Tryggve barbacka i grimma och grimskaft. Då höll jag faktiskt i Tryggve så M fick prova, han tyckte det va toppen, det tyckte inte Tryggve som inte gillar när man rider barbacka på honom... Sen skrittade M av Tryggve i ridhuset när jag plockade upp T's 5 (!!!!) bajshögar. Gick ganska bra idag på ridpasset, kunde dock ha gått bättre... Men det va rörigt i ridhuset så Tryggve hade lite svårt att koncentrera sig... Vi höll på att krocka med en annan häst när den flippade i galoppen, Tryggve blev skitsur!!!!!! hahahahaha! Dessutom vill min huvudvärk inte gå över, så jag kanske inte va jättefokuserad själv heller...

Nu landar snart lillebror! enligt aucklandairport.com så landar de 45 min före utsatt tid, vilket borde betyda att de landar om ca 15 min!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhh, hoppas det har gått bra!!!!!!!!!! Puss lillebror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0