Produktiv dag och lillebror har landat i NZ

Igår kväll hörde lillebror av sig och berättade att det gått bra på resan. Han messar mamma som messar vidare till alla oss andra, smart!
Lillebror bloggar på http://hejvireser.blogg.se om någon skulle vilja läsa! Nån som ska ut och backpacka eller någon som funderar på om de ska göra det kanske...

Hur som helst, va på jobbet 7:45 imorse, teleutbildningen som de sagt skulle hålla på fram till 12 tog endast 1h 45 min, SKÖNT! Inge vidare roligt va det. Men men, jag lärde mig lite iaf! =)

Så jag hann med massor på jobbet idag eftersom jag fick fler timmar över! Bra, eftersom jag har möten heeeeela dagen imorrn.

Efter jobbet åkte jag till Kungens Kurva och köpte ett par nya löparbrallor, se nedan! Jag har även provsprungit 8 km i dom och det gick jävligt bra! Sköna som satan och blir perfekta på Tjurruset. Sen att jag ser fet ut i dom, det skiter jag i, fullständigt faktiskt!


Rolig bild för övrigt eftersom man ser mina fötter! Hahahahahaha!

Efter löpningen fick jag för mig att gå och sola, hade tänkt på det på dagen idag, men trodde inte att det skulle bli av. Skönt va det! Dock lyckades jag slå i huvudet i solariekanten, men alltså vad är det med mig och slå i huvudet?? Jag tror det sätter sina spår, för när jag skulle gå från solariet så funkade inte min Ipod, jag tryckte och tryckte, stängde av, satte igång igen osv.... Tills jag insåg att jag inte hade hörlurarna i öronen....
Den bjuder jag på! =)

Jag har även hunnit tvätta min uniform idag, nu återstår pressvecken på byxorna, FAN! Jag hatar att göra det, men men, det blir nog bra!

Tryggve har varit med Lotta idag, har inte hört nåt än, så jag hoppas hon lever...

Nä, nu ska jag stryka och sedan jobba med M's företag. Sen tror jag att en dusch skulle sitta fint, börjar lukta lite illa efter löpning och solarium!

Åh, förresten, en sak jag undrar, vem fan kollar på Navy CIS på trean???????? de visar kanske 4 avsnitt om dagen och till och med på bra sändningstider. Fattar ingenting, det är så jävla dåligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0