det blir aldrig som man tänkt sig...

kan låta allvarligt, men det är det iof inte...
Bara att jag fan inte hann ett skit av vad jag skulle på jobbet idag... Jag kom dit 13:30 idag, (hade massa annat att göra på morgonen, bla Tryggve fick nya skor) Satt till 24 och hann kanske 1/4 av det jag tänkt. Blev lite andra saker att fokusera på, men men, så är det i vår bransh. Nya tag imorrn!

Red inte idag eftersom han fick nya skor och han har lite känsliga framhovar efter skoning. Han va för övrigt skitsöt när han skoddes idag, hade ticks hela tiden och hittade kardborrband på min jacka som han stod och drog i! SÖÖÖÖÖÖT!  Jag ska egentligen inte uppmuntra hans störda beteende när han står och "nickar" men ibland är det svårt att säga ifrån... =)

Imorrn ska jag rida och på torsdag är det hoppträning! Jippie! Så satans kul!

I övrigt har jag fortfarande ont lite här och där efter löpningen i lördags, men på fredag ska jag springa igen.

På torsdag ska jag va på jobbet 7, bra, för då kan jag gå lite tidigare så jag hinner mocka innan hoppningen. Skönt att ha det gjort.

Måste skärpa mig med bilder här på bloggen, om jag nu ska ha den kvar...???

Har kameran med till stallet varje dag, men tar typ aldrig kort. Och eftersom jag aldrig gör nåt annat än jobbar och är med T så finns det inte så mycket andra bilder att visa... Iof ska jag fråga C om jag kan få bilderna från i lördags! Då ka ni få se mig extremt skitig, men jävligt nöjd!!!!!! =)

Nä, av med uniformen nu och försöka varva ner så jag kan sova. Lång dag imorrn också, as usual!

Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0