Frieda fredag

Blev som vanligt, stallet efter jobbet och sen sitta hemma en stund vid datorn och ta ett glas vin.
Nu har det blivit två glas och strax väntar sängen! Men först en uppdatering av senaste dagarna! =)

Matsan ramlade som sagt ur sängen, fick en skön svullnad i ryggslutet och en härlig huvudvärk! herregud, killen behöver sömntabletter så han får sova! =)

Igår hoppade jag med Filur, en häst i stallet! T va inte riktigt redo för hoppning än med sitt sår. Så jag fick låna Filur, sjukt kul! Filur är egentligen en dressyrhäst, men guuuud va kul han tyckte att det va! =) Nyttigt för mig också att hoppa en annan häst! Igår hade jag även sprungit 7km innan jobbet. Så imorse när jag vaknade så hade jag ont precis överallt, till och med träningsvärk i fingrarna... SKÖNT!

Idag red jag Tryggve i ridhuset, gick faktiskt bra med tanke på hur mycket han stått. Han tjafsar i halterna fortfarande och trots thiedemantygel så kämpade han emot... Men fick tips av en tjej i stallet att göra överdrivna halvhalter så han aldrig vet när halten ska komma... Smart, det ska vi träna på. Jag tror hur som helst att vi kommer att komma över detta också, precis som alla tidigare "hinder" vi stött på i vår utveckling. Han är lite rolig ibland... Idag när jag skulle linda såret (som för övrigt läker jättefint) inför natten så stod han och kickade med det friska benet, HAHAHAHA! Pucko! Tidigare har jag fått anlita någon att hålla frambenet, men nu gick det bra! Sötpluppen! Imorrn SKA jag ta nya kort på honom! Nu ser han nämligen ut som en nallebjörn, med både päls och mage! :D

Imorrn ska jag även mocka åt Filur, men tror inte jag kommer hinna rida honom, ska ju på fotboll sen! AIK!

Verkligen dags för nya bilder på den här tråkiga bloggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0