Mmm, islatte!

Har precis suttit på balkongen och druckit islatte, mums va gott det är! Dammade av espressomaskinen, det va inte igår kan jag säga!

I torsdags var jag och C barnvakter, lilla Liv var underbar i vanlig ordning! Så himla söt!
Jag vill nog ha barn!

Igår fick jag träffa min älskade Tryggve efter 2 dagars vila från varandra. Han är världens goaste kille!

Nä, nu ska jag tillbaka till balkongen en stund innan stallet väntar!

Köer gör mig helt jävla gaaaalen!!!!!

Idag skulle jag in på apoteket för att hämta lite medicin. Åkte till det största apoteket i närheten av mig. När jag tog nummerlapp så var det kanske 17-18 nummer innan mig, men det kan ju gå rätt fort tänkte jag. eller nä, min allra första tanke var att det nog var ett skämt. Men men!
Hur som helst, de första numrena gick ganska fort, två kassor öppna. Men sen, alltså de två sista innan mig... My fucking god! Om man måste hämta ut två fullstora "matkassar" med mediciner, är det inte bättre att man läggs in då??? Båda två före mig kanske tog 10  min på sig. Och då kan man ju tycka, jag som är i servicebranschen själv, att de borde öppna en till kassa, men tamefan nä.... Skönt ska det bli när apoteket blir av med sitt monopol!!!!!!! YES!

Imorse tränade jag innan jobbet, är Tryggve ledig idag och imorrn. Igår hade han brallat i hagen när ett träd föll, så Tryggvis hade ett sår på ena benet... Pluppen =(  Så det är nog skönt för honom att vila, dessutom har han gått 8 dagar på raken.... Åkte därför och storhandlade efter jobbet, det va inte igår direkt, men kul va det! C va med också! Fick packhjälp, det tackar man för! =)

Imorrn ska jag och C vara barnvakt igen, vi va tydligen himla duktiga på det! Haha!

Saknar min Tryggve Gul!!!!!!!

Nä, nu måste jag fortsätta kolla fotboll!!!!! Heja Barca!!!!!!!!!!!!!! Lite avis är jag på min chef som är på matchen...

Matsans favvobild på min älskling!
Lovar, ska ta nya kort i helgen!

Shit va jag är långsam...

Allt jag gör tar en jävla tid, jag kan verkligen inte skynda mig.... Kom hem efter 22 idag också, svårt att varva ner dessutom...
Har betalat räkningar, både mina egna och M's företags. Men fortfarande inte helt trött. Duscha kanske iof vore en idé =)
Ska snart!

I lördags skulle Matsan ha följt med mig till stallet, men han satt och hackade på mig i bilen om att jag körde sönder bilen, va så dålig på att köra bil osv. Jag ruttnade och frågade om han verkligen skulle följa med. Då sa han nej, så jag körde helt enkelt hem honom igen. Fullt normalt! =) Jag vill väl inte komma sur till stallet, då kan det ju va! M va dock väldigt dramatisk när jag kom hem, sa att han hade träffat Tryggve för sista gången och sånt larv.. Klart han får följa med, men det är fan på mina villkor!

Tryggve har skött sig exemplariskt i vanlig ordning! På onsdag och torsdag ska han få vila, det kommer han nog tycka är skönt och väldigt välbehövligt! Han är bara 7 år och behöver tid ibland att ta in vad han lär sig! Han är världens mysigaste! Idag stog jag i hans box och bara kelade, myskillen min, han är så snäll!

Denna vecka på jobbet är chefslös! Haha! Skönt värre! Närå, han är bra min chef, men det kan vara skönt utan honom ibland. Dock lämnade han lite roliga uppgifter till oss... =( Nåja, bara att göra I guess.

Jag har utbildning med lite personal på fredag och gjorde så gott som klart själva upplägget med powerpoint och sånt idag, så nu ska det bara finslipas lite, sen är jag redo att köra! Och efter det är jag redo för semester... Dock många veckor kvar, pessimist som man är... v28-32, då jävlar är jag ledig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, Alexx, hade lite trist imorse... orkade inte riktigt ta tag i mig själv, men jag fick massor av energi av att läsa din blogg! =) BTW så är det en tjej på gymmet som jag brukar prata lite med. hon har haft såna sjuka problem med sina benhinnor, så mycket att hon nästan inte kunde gå, för det gick ända upp i höfterna liksom. Hon har fått såna gjutna inlägg att ha i skorna, och nu är det mycket bättre! Ett tips kanske???? Puss


Jävlar va länge sen....

Jaha, dags att blogga... Ser fram emot Alexx hemkomst, då kan jag ju sluta! =)

Veckan har gått superfort och man är lite snepajsad i huvet vad gäller dagar... Men nu vet jag att det är lördag och jag ska inte jobba förrän måndag! Trevligt!

Lönesamtalet gick sådär.... Vi är i lågkonjunktur och lite sånt dravel... Men jag är halvnöjd, fick NÄSTAN det jag ville ha... Men som sagt, det var ett samtal, ingen förhandling. Hur som helst känns allting lite lättare och jag vet mer vart jag står. Till hösten kan jag fatta beslut om min framtid. Om det inte kommer nåt i vägen, typ som barn eller så.
M och jag pratade lite smått igår om att det kanske är dags snart... Han fyllde för övrigt 35 i torsdags, så igår hade vi supermyskväll. Va ute och käkade och sen fortsatte vi mysa hemma med kaffe och avec. Trevligt värre!

Dagarna i stallet gick superduper! Alla barnen skötte sig exemplariskt och hästarna nästan också. Förutom ett sto på 1 år som tyckte det va lämpligt att hänga över en tråd tills den gick sönder och sen dra runt i 180 mellan hagarna och kåta upp hingsten, det gick inte att få tag på henne på bra länge, men skam den som ger sig! Men jävlar, jag och Kim hade kunnat sälja henne, och då snackar vi billigt!!!!!!!!!!! Hahaha!

Tryggve har fått sitt nya flugtäcke och han är så fiiiiiiin i det! Ska komplettera bloggen med lite nya bilder på mitt hjärta! Men inte just nu! Häromdagen hoppade vi och det gick faktiskt hyfsat bra! Duktig kille!!!!! Så snart ska jag samla mig och åka ut till honom. Idag blir det en ganska lugn tur så han får samla energi. Kommer att ha gått 8 dagar på raken nästa gång han vilar, vilket är på torsdag när jag och C ska vara barnvakt. Om  han inte ska få vila imorrn och jag ska ta en heldag med städning av det här rucklet... hmmm tål att funderas på!

Nä, medans Matsan sover så funtar jag på om jag ska åka och köpa brun utan sol servetter.... Kanske kanske!

See ya!

Jag är så trött...

Men måste vänta på tvättmaskinen...
Egentligen inte alls nån lust att blogga, men vad gör man inte för att få tiden att gå!

Gud va glad jag är att det är kort vecka denna vecka. Ledig torsdag och fredag! Då ska jag och Kim ta hand om alla hästar, ungar, hund, katt osv. Mitt gudbarn E ska följa med mig till stallet och leka med Kims syster, de är jämngamla! Bra för mig och Kim, då kan vi dricka vin i ännu mer lugn och ro! =) Haha,närå, vi ska vara städade! Jag har ju ställt in mig på att jag kommer att vara ledsen, eftersom jag har mitt lönesamtal på onsdag... Jag vill egentligen inte, men ändå ville jag skynda på skiten så jag fick veta. Jag är ju tjänsteman och får därmed höjning senare än hrf:arna.

Ja,ja, tur jag kommer va med Kim så jag har nån att klaga över min lön till!
Alexx, jag kommer probably inte att ringa eftersom jag inte är hemma, har inte råd att ringa France från min mobil heller, så det får bli att vi hörs till helgen eller nåt?!

Nu, nu, nu, jag hör att tvättmaskinen är inne på sina sista varv, nice värre!

Auf Wiedersehen!  Bis morgen! Vielleicht...

Herrejävlagud!

Idag har jag varit så bakfull att jag ville skjuta mig själv! Spydde massor och skakade som fan. Fyllan igår blev inte som jag tänkt mig... Trodde jag skulle slockna efter 1 glas vin, men nä, jag va vaken till 3 eller nåt, minns inte riktigt. Sjukt att kroppen kan må så dåligt av vin... Dock åt jag lite makaroner till middag, vilket kanske kan förklara en del.

Resultatet av min baksmälla blev att Tryggve fick vila idag. Men Å ringde och sa att han hade brallat i hagen som satan och var nästan svettig när hon tog in honom, så han motionerade sig själv idag, duktig kille!

Veckan har varit tuff i vanlig ordning, dagarna går så fort!
Jobbet känns lite konstigt för tillfället. Jag trivs inte lika bra som jag en gång gjorde. Jag trivs fortfarande, absolut, men inte som förr... Jag tror dock att den främsta orsaken är att det inte är nån utmaning längre. Jag känner väldigt sällan att "shit va kul det ska bli att åka till jobbet". Men jag vet inte, känslan kanske går över... Beror kanske på att jag nyligen köpt Tryggve också och tycker att det är mycket roligare. Men man måste ju jobba.
I veckan blir det lönesamtal och utefter det ska jag börja fatta beslut angående min framtid. Den som lever får se!

Imorrn ska jag skriva papper för en ny stallplats till Tryggve. Stallet är jättefint och det känns bra att han ska stå där till hösten!

Nä, nu ska jag fortsätta göra det jag gjort hela kvällen, back to sofa!

Måndag, ljuvliga måndag

Så var måndagen avklarad... Vaknade i soffan i morse 8:40... Suck, att jag inte lär mig, haha!

Men men, är man jävligt effektiv på jobbet så funkar det! =)

Jorå, Kim, det skulle vara alldeles tillräckligt att bara ha dig som vän! Vi har ju ett gemensamt intresse och har en väldigt behaglig vänskap tycker jag! Pratar om allt mellan himmel och jord! Men som sagt, förmodligen bara du som kommer att stå ut med mig och mitt jädrans tjat om Tryggve och hur fin han är och bla bla bla! Ja du fattar! Men jag är glad att jag har en vän som du!!!!!!!!

Eventuellt står Alexx ut också, eftersom jag tror att hon inte alltid lyssnar, hon är blond och lite högljudd liksom jag, och kan därmed sortera ut vad hon vill höra, eller rent av be mig hålla käften! That's why I love you!

Ja, alla mina vänner, jag gillar er ju allihop givetvis, men det lär väl märkas vilka som är riktiga vänner nu... Att köpa häst är nog som att vara nykär och skaffa bebis samtidigt skulle jag tro...

Men bla bla bla vilket tjat!

Jag gillar er och är glad att jag har er såklart!

Imorrn ska Tryggve vila, jag har dock en visning på em på jobbet så man lär väl bli kvar där en stund, sen väntar en härlig tvätthög! Sen ska jag nog pallra mig iväg till solariet, va ju inte igår direkt, är inte van att vara såhär blek...
Nu måste jag gå och duscha, Matsan säger att jag luktar illa = häst, vilket jag tycker luktar gott iof!

Häpp!

så var denna helg förbi....

Gick lika fort som vanligt!
I fredags blev det sent i stallet i vanlig ordning... Åkte till Huddinge och sa hej till min "särbo" efter stallet, fastnade där en stund och åkte sen hem och tvättade halva natten! Trevlig fredag...

Igår blev det i stort sett samma lika... Sent i stallet och sen hem och duscha och somnade i soffan...

Idag slappade jag på fm och sen åkte till stallet. Jag och Kim skulle hoppa idag. Det började bra med att bygga hinder och så... 1,5 timme senare satt vi på hästarna, ja vi är väldigt snabba! =) I början fattade Tryggve inte alls vad jag menade, men på slutet hoppade han några fina språng. Blev dock en nit på ett hinder, jag tappade balansen och ramlade av, eller snarare fick en angenäm avsittning. Landade på fötterna och hade kvar tyglarna i handen. tryggve verkade mest förvånad över att jag stod bredvid honom, haha! Men över lag är jag nöjd med hoppningen, det är inte så lätt när man som min lilla kille har lite svårt med galoppen... Men han fixade det! =) Vi var väl klara vid 20 eller nåt. Galet vad vi är långsamma ... Kims kille sa att vi uppfann slowmotion. det har han nog rätt i. Blixten 1 och 2, det är vi det! =)

Träffade för övrigt Bella idag, busungen, hon är så rolig, har stenkoll på alla hästar och vem som äger vem... Sjukt när man är snart 3 år bara! Men e man grym så e man! =)

Nä, nu måste jag stryka skjortor och mina uniformsbyxor, blä blä! Imorrn är det jobb som vanligt och sen stall. herregud, undrar om jag kommer att ha några vänner kvar förutom Kim...?? Haha!


Tillbaka till verkligheten...

Idag jobbade jag heldag, i mina mått mätta =)
Sen till stallet och red Tryggve. Idag fick han ha fina blå benlindor och blått matchande schabrak! Flott ska det vara till herrn! =) Han är vekligen underbar, kan stå och pussa på honom, beundra den vackra varelsen och tänka "är han verkligen min den här fina?" Och svaret är ju JA! Han är min min min, bara min!

Igår red Matsan Tryggve, det gick bra, tur att Tryggve är snäll! Haha!

Tack Sanna! Han är vekligen fin och du får gärna komma och rida honom om du vill, han står hos Åsa och ska göra det hela sommaren! Så hör av dig bara! =)

Känns för övrigt jädrans mycket bättre i ryggen, det känns ju fortfarande, men då vet man ju att man lever så det spelar inte så stor roll. Ska dock uppsöka någon nästa vecka eller så som kan räta ut min ryggrad. Då kommer det kännas ännu bättre!

Haha, på tal om tillbaka till verkligheten, kom att tänka på filmerna "Tillbaka till framtiden" HAHAHAHAHAHA, sämsta skit som någonsin gjorts tror jag. Men när jag va yngre tyckte jag de va ganska spännande och kul.

Imorrn väntar jobb i vanlig ordning, sen Tryggve och sen KANSKE en after work med ett gäng från jobbet. Men Tryggve går i första hand så får vi se vad jag orkar efter det. Gamla Frieda är borta, här är nya Frieda! Bonnläppen med medlemskort på Granngården, hahahah! Då blev det bekräftat liksom! =)

Nä, natt natt!

Alexx dag!

Grattis på födelsedagen älskade vän!
Hoppas dagen blir helt underbar och precis som du vill ha den!!!!!!!!!!!!!!

Love you, miss you!

Puss

Länge sen...

jag bloggade nu. Haft min blogg paus.
Idag är jag hemma med satans jävla ryggont! Nu har jag dock voltaren i kroppen och kan åtminstone sitta upp en stund... Suck!

Vad har hänt i livet då??? Nja, inte så mycket, har ju varit ledig hela valborgs-helgen och haft det ganska lugnt och skönt, förutom ryggen då. går gjorde det  så ont att jag grät, M sa att han aldrig sett mig så. Japp det gjorde fucking skitont!

Nu längtar jag efter att jobba!!!!!! Saknar min Tryggve också som jag inte sett sen i lördags! Plutten! Men kanske bra för honom att vila lite efter en hård månad med sin nya ägare. Men snart är det full fart igen.


Miss you Alexx, hoppas det går bra med jobbsökandet! Vore dock bättre om du fick jobb i Sthlm, skulle va lättare att ses!
Men vi ska ju hålla på med hästarna i sommar, så då ses vi ju massor iaf!

Nä, back to soffan innan det gör för ont.

RSS 2.0