Kalas och vindrutetorkare

I lördags var det fest hos Knutte, Mattes kompis. det va trevligt, dock somnade jag vid 23 eller nåt efter att ha druckit upp en halv bag in box eller mer själv... Så i söndags när jag vaknade mådde jag oförtjänt bra! =) Lite svajig en stund, men det gick snabbt över med massa vatten och resorb.

Åkte hem till mamma och pappa och firade min födelsedag med familj och vänner! Fantastiskt trevligt! Jag hade gjort tårtor, de va ganska fina, precis när vi skulle börja äta tyckte jag att de såg lite "tomma" ut, fattade direkt: INGA TÅRTLJUS! Men mamma tyckte inte att jag skulle ha det.... Nähä, så nu är man 26 och får inte ha tårtljus längre, jag säger ju att det är tråkigt att bli vuxen!!!!

Igår kom jag till jobbet vid 9 och gick 15, då drog jag till stallet. Jag och Kim va ute och red i snöoväder, fy satan! Fick köra bil hem i skiten också, tog ju evigheter!!!!!!!! Va tom lite rädd, bilen är ju så liten och lätt. Men hursom det gick bra. När jag kom hem åkte jag till macken och köpte nya vindrutetorkare. Slängde fram torkarbladen på disken, som jag trodde skulle passa efter att ha försökt kolla i katalogen, och sa glatt "de här blir nog bra". Killen i kassan kollade lite suspekt på mig, tänkte säkert att jag va en korkad blondin! Men nu ska jag tala om att de faktiskt passade! Den ena lite kort kanske, men vafan! Det duger! Till skillnad från de gamla så blir rutorna iaf rena och man slipper känna sig full för att man ser suddigt...

Idag tränade jag innan jobbet, insåg att jag har tröttnat på löpbandet, så jag ska vila från det den här veckan och nästa så jag kan tycka att det är kul igen! För idag stog jag bara och kollade klockan och tyckte det va trist. Efter 20 min va jag less och gick och körde styrka istället. Så nu ska jag köra trappmaskin ett tag och fokusera mycket på biceps och mage.

Imorgon väntar rättegång! Blääää, vill inte, men tyvärr får man ju inte välja om man vill komma eller inte...

Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0