Feber fjärde dagen...

Igår kväll hade jag bara 37,3 i temp när jag gick och la mig, blev helt överlycklig och bestämde mig för att träna idag (kanske inte helt smart), hur som helst, vaknade 5 imorse, brännhet. bestämde mig för att ligga kvar i sängen och skita i jobbet. Gick upp vid lunch och åt lite mat, duschade och tog tempen, 38,1, men bestämde mig ändå för att åka in till jobbet. Va där vid 15 och åkte därifrån 18:30. Lagom dag!

Imorrn är det månadsavslut, då ska hela månaden summeras och bla bla bla. C brukar va stressad, HK ska ha alla siffror klockan 12. Galet! Men det brukar gå bra!

I veckan blir det alltså till att skriva papper på lilla hästen! Som för övrigt har fått en ny ryktlåda och nya borstar! Allt går i svart! Fina grejer! Jag är nöjd! =)

Nä, nu blir det till att sova snart, kollade nyss på "Den rätte för Rosing" och höll på att skämmas ihjäl... Sen kan jag inte sluta titta och det är ju mitt problem. Men att det inte skulle hålla, det stod väl i gårdagens.... ELLER???
Nä, du Linda, en 19-åring var väl inte så jävla smart. Det var väl en vadslagning bland hans kompisar eller nåt... Sorry! 

Kommentarer
Postat av: c

ja, imorgon är det fokusering som gäller. alltid lika kul med dessa avslut.. ses dårå! kram

2009-03-31 @ 22:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0