Trött som satan...

Håller på att packa upp efter helgen, allt jag hade packat med mig rördes om mellan olika väskor och påsar, sjukt jobbigt att packa upp. Nu låte det som att jag har varit utomlands 1 vecka, men jag har bara varit i Knivsta en natt! Men det ska med ridkläder, vanliga kläder, myskläder osv... Så det slutar alltid med minst 2 väskor. Sjukt egentligen!

Hur som helst så solade jag och badade hos mina svärföräldrar igår, de har ju pool vilket är superskönt! Sen åkte jag till Tryggve på kvällen, satt inte på hästen förrän strax före 21, lagom! =) Han gick faktiskt himla fint igår, förmofligen är han lobotomerad av värmen och orkar inte tjafsa, haha!
Efter ridturen hängde jag lite i stallet och sen hamnde jag hos Kim, vi drack lite vin och kolla på nån skitdålig film med hennes kille som tyckte att den va bra, haha! Somnade sent och vaknade 8:30 när klockan ringde. Dags för Kims andra tävlingsdag och idag skulle jag med!

Red ut med Tryggve innan vi stack iväg, han va fin idag också! Duktig plutten!

För Kim gick det bra i vanlig ordning, man börjar vänja sig! =) Hon kom på en delad andraplats med sig själv, hur sjukt är inte det??? Båda hästarna hon red fick alltså exakt samma poäng. det kan inte vara speciellt vanligt att en person med två hästar, som dessutom är två helt olika typer av hästar får exakt samma summa på sista radeni samma klass. Även gårdagen hade gått kanon! Då blev det vinst med Midori i två klasser och Liverpool trea i en av dom. Summa summarum tog unga fröken alltså hem helgens Meeting pris!!!! Duktig Kim och duktiga hästar! Inte helt lätt i 30 graders värme...

Nä satan, nu håller jag på att ramla ihop och jag har fortfarande inte packat upp färdigt, inte duschat, inte strykt morgondagens skjorta osv... Så sov så gott ni som har tid med sånt! =)

Kommentarer
Postat av: Alexx

Jag fattar INTE hur DU orkar!! Jag blir trött bara av att läsa om dina LÅÅÅÅÅNGA dagar!! Duttiga du! Och duttiga Kimpa, fan va bra!!!! Puss

2009-06-29 @ 10:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0