Jag och min fina Matsan


Som visserligen kniper igen munnen men ändå...
Dagen innan hade han ramlat på en moppe (!) och blev sårig i ansiktet......... Sa jag att han är 35 år?? hahahaha!Veckan har varit lite annorlunda... har ju målat på konfen med Emma, blev hur bra som helst, även fast vi hade tröttnat efter 3 minuter första dagen! Kul har vi haft iaf! idag jobbade jag sent, hade VIP grupp i huset och det gick så jädrans bra, hoppas att resten av helgen går lika bra! 

Nu är jag trött som satan och ska nog gå och lägga mig. Imorrn ska jag lämna tillbaka en strandklänning jag köpte häromdagen utan att prova. Och kors, den va ALLDELES för stor! Man kanske har gått ner nåt gram.... eller nä, det har jag verkligen inte, är fortfarande lika fet. men bara en vecka kvar att jobba, sen börjar semestern och med den löpträning. Ska vissa dagar springa upp till stallet från mamma och pappa, rida och sen springa hem igen. Då blir det 2 mil + ridning, då är det väl själva fan om man inte går ner nåt hekto till och med!

Nä, nu måste jag rodda om så jag kan öppna ett fönster nånstans, kan inte ha balkongen öppen, grannen under oss har inte varit utanför dörrn på 100 år och hans lägenhet stinker skit, så när han har öppet och luften står stilla så känner jag den ljuvliga doften, FY FAN! 

 

Kommentarer
Postat av: c

vilket fantastiskt fint foto!

2009-06-27 @ 10:44:20
Postat av: Frieda

Haha, tack kompis! =)

2009-06-27 @ 11:32:59
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken fin bild!!!!

2009-06-27 @ 21:38:43
URL: http://emmos.bloggspace.se
Postat av: Alexx

Du är fantastiskt söt här min älskade vän!

2009-06-28 @ 16:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0