Helvete!!!!

Igår va det lugnt och fint, Tryggve fick vila pga regnet. Själv sprang jag runt Årstaviken, va ganska ensam kan jag säga... Gick hyfsat bra faktiskt. Sen hade jag konstigt nog svårt att sova, kunde alltså ha gett mer....

Idag gjorde vi aktivitetsplan för hösten, med vår lilla ledningsgrupp. Det brainstormades och slogs vad.... Suck! Att jag aldrig kan hålla käften! Vi började diskutera vad schema heter i plural. Och eftersom jag är ett begåvat barn gällande svenska språket och klarade mig igenom alla rättstavningsprov med 0 fel i skolan så svarade jag givetvis att det heter SCHEMAN, alltså, ETT SCHEMA, FLERA SCHEMAN. Min chef hävdade dock att det heter SCHEMATA. Varpå jag frågade om han va knasig och att han hittade på och sånt. Till slut var jag så övertygad om att han drev med mig så jag sa glatt: "Alltså om det heter SCHEMATA så ska jag springa Tjur Ruset" (1 mil i vansinnig terräng i oktober). Min chef skrattade glatt och det slutade med att en av tjejerna i gruppen kom på den eminenta idén att skicka ett sms till 118100 eller vad det är. Jag sitter ju lugnt och är övertygad om mitt rätta svar. Men gissa vad vi får för jävla svar????????!!!!!!!!!!!!!! Jo såhär: "Schema heter SCHEMATA i plural, men det flesta säger SCHEMAN". Jag försökte hävda att mitt svar var rätt eftersom det stog med.
Men chefen hävdade bestämt att det heter SCHEMATA och att jag hade fel och därmed ska springa.

Så, ja, lördagen den 17 oktober smäller det! Då går det av stapeln och det är bara att springa på det.

Detta betyder att  löpning i terräng måste ske minst 3 gånger i veckan hela sommaren, med början NU.
Upptrappning i slutet av sommaren! Ska in på Löparlarssons hemsida och hämta lite inspiration! =) Han är för övrigt grym!

Men alltså ärligt Frieda, HÅLL KÄFTEN ibland liksom!!!!!

Tryggve va laddad idag, så det blev lite träning av ridpasset idag. Bra! kan behövas!

Dags att börja planera för löpträning, det går inte längre att spontanträna. Fuck!

Nån som vill haka???? Eller nån som har gjort det och kan ge några tips???

Kommentarer
Postat av: Frieda

Och inga jävla kommentarer om min svenska i bloggen. Jag är fullt medveten om att jag helst skriver talspråk här och att jag blandar imperfekt, presens och resten av da shit, lite hejvilt ibland.

2009-06-15 @ 23:55:22
Postat av: Alexandra

Jag gillar din tävlingsinstinkt! Med din tjur(haha)skalle kommer du att vinna tjurruset! Ska vi slå vad?!?!?!? Asg

2009-06-16 @ 09:12:33
Postat av: Alexx

Pröjsar du så hakar jag på!!!!!!!! Eller vänta, CHEFEN ska väl pröjsa? Han måste väl med och titta och då räknas det ju som ren underhållning, eller?

PUSS

2009-06-16 @ 15:15:47
Postat av: Frieda

Haha, jag får nog betala själv! Han ska ju ev springa han med! Om Carro inte springer så ska hon möta mig med ett glas vin och en cigg i mål! =)

2009-06-16 @ 16:05:58
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Frieda

Haha, nä Alexandra, vi ska inte slå vad om att jag ska vinna, det kommer jag nämligen inte att göra. är glad om jag är bland de 300 bästa tjejerna och har klarat det på max 1h10min. Det är målet! =)

2009-06-16 @ 23:16:25
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Emms

HAHAHAHHAAA!!! Jag dööör av skratt!

2009-06-17 @ 20:10:15
URL: http://emmos.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0