Hehe, citat av min pappa till min syrra!Sjukt kul! Min pappa säger många roliga saker som alla gärna minns. Detta är ett av många roliga citat som vi satte upp på väggarna i lokalen när vi hade överraskningsfest när paps fyllde 60.
Jag tror dock ändå att min syrra kommer att bli gift!

Igår va jag hemma från jobbet, mådde fullkomligt skit, förmodligen solsting eller nåt! Skönt att sova var det iaf. Sov typ hela dagen, åkte inte ens till Tryggve... Slut som artist!

Idag har jag ridit min kåta häst! Midori är brunstig så Tryggve gick med snorren ute typ hela ridturen, sjukt jobbig, fick jobba arslet av mig för att få fram honom. Han gick asbredbent i bak, förmodligen för att han tyckte det va obehagligt när snorren slog i benen, MEN DRA IN DEN DÅ liksom! Men nä... Så det blev en jobbig tur idag...

Efter ridningen fick vi en Mary Kay presentation, intressant! Men tyvärr har jag inte råd att köpa nåt för tillfället, men sen ska jag nog. Nu låter det som att jag är på nåt läger, men så är det inte... Det va en vanlig dag i stallet med efterföljande aktiviteter bara...

Imorrn, eller nä, IDAG! kommer min älskade Alexx hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love you babe, ska bli så jävla nice att hänga hela sommaren! Längtar tills jag får träffa dig, nu kan man faktiskt räkna timmar! Och inte dagar eller månader eller år längre! Ha, vi klarade det! Du är hemma igen och vi båda lever och ska hänga forever! Puss!

natt natt, imorrn är det månadsavslut och jag måste vara lite skärpt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0