Gamla Frieda är tillbaka, YES!!!!

I fredags va jag på fest och det va så sjukt jävla kul, jag va full och glad hela kvällen. För vissa slutade kvällen på ett kanske inte helt väntat sätt, men för mig slutade den i en soffa. Måste ha varit fasligt trött! Men bra mådde jag igår när jag vaknade iaf! Det är då man blir glad och tror att man har mognat i sitt drickande! Tills nästa helg alltså när man ligger bakis och spyr som satan, hahahaha!

Igår va jag på min syrras examen, hon är äntligen färdig som lärare! Grattis syster!
Jag är ledsen att säga det, men ceremonin åkte direkt in på topp 10 över tråkigaste saker jag gjort. Men det va fint när du fick ditt diplom och jag är stolt syster! =)

Stannade i Knivsta inatt och hade utsläpp i stallet imorse. Red Tryggve, mockade hela stallet och sen red jag Lilleman. Jag hade dock så mycket energi kvar när jag kom hem att jag hade tänkt springa, men bestämde mig för att det va nog med 2 hästar, även om det inte var de jobbigaste ritterna jag gjort i mitt liv.

Idag har jag röstat också!!! Hoppas jag att alla har gjort! Tänk på de länderna där du inte ens har rätt att tycka vad du vill. Det är vår rätt att rösta, men också vår förbannade skyldighet!!!!!!!!!!! Shape up ni som inte röstat!

Nu har jag precis kommit hem från en snabb middag på en lokal krog med Matsan och hans kompis, det va trevligt!

Nä, nu måste jag bestämma mig för om  jag ska springa imorrn innan jobbet, eller inte...

Gamla Frieda handlar om att jag va full, är glad och känner att livet är rätt enkelt! OCH det ska bli kul att komma till jobbet imorrn! =)

See ya!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hahah jag vet, jag försökte varna lite innan...hög tråkfaktor..men ja, när jag fick mitt diplom, då var det värt det!! Är så glad att du kom syrran! PUSS!

2009-06-11 @ 11:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0