Dåligt med bloggande

Jaha, som sagt, dagarna går i en rasande fart!

Hela veckan har varit crazy! I torsdag var jag ledig från min häst och vi hade aw/sommarfest med jobbet! Fantastiskt trevligt ordnat av min kära chef! Först satt vi på ett ställe vid stureplan och rökte cigarr och drack rosé. Sen vidare till Diplomat, därefter Berns och avslutade på Anglais, där halva vårt HK mötte upp oss! Så himla trevligt!
Jag skötte mig hyfsat bra tror jag. Mådde dock pest i fredags när jag vaknade. Kom till jobbet 13:00, bra där! Bilder från kvällen kommer...

Sen jobbade jag till 18 och åkte direkt till stallet. Stannade dock på vägen och köpte vin, skulle sova kvar eftersom lilla W skulle tävla idag. Blev hur som helst lite packad igår. Somnade kanske runt 2, sen va det upp 8 imorse och iväg på ponnytävling utomhus i detta fantastiska vädret! Fy satan! Dåligt gick det också tyvärr för W. men men, träna mera! =)

När vi kom hem dog jag och Kim skavfötters i soffan och sov en bra stund. För att vakna och inse att det fortfarande regnade och att vi skulle rida. MEN det sket vi och stoppade in hästarna i skrittmaskinen istället... Lathet, jag vet, men vafan, jag hatar regn!!!!!

Sen bestämde jag mig för att åka hem och nu sitter jag här... Lugnt och skönt, M är hos sina föräldrar.

Imorrn måste jag ta det lite lugnt och ladda inför ännu en galen vecka...Men Tryggve och städning ska hinnas med! =)

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0