Stalldag och häng med lillebror

Kom hem från stallet typ 22:30 från att ha varit där från typ 13 idag.... Ridit, tvättat täcken, putsat träns, flätat Pyrres svans, blivit bjuden på middag och fika och ja, guld-dag!!!!!!! Jag älskar att mysa med min Tryggve! Han är så go!
JA, JAG VET ATT JAG TJATAR! men vafan, han är bäst, han blir åtminstone glad när jag kommer!

Nu sitter jag och hänger med lillebror, han har fixat lite med min dator och nu ska han lägga in ny musik i min ipod!

Jävligt skön dag med andra ord, glömde tillägga att jag vaknade vid 12!!! Jag behövde uppenbarligen sova lite! Nykter två dar på raken, skönt värre. eller jävligt tråkigt... Svårt att bestämma mig! haha!

Men på torsdag ska jag på barnkalas, så på kvällen lär man väl få i sig en del, hahaha! När 3-åringen somnat alltså!
Bellis som blir så stor tjej nu...

Nä, nu ska jag babbla med lillebror! Sen sängen, tänkte nämligan va i stallet vid halv tio imorrn bitti och rida en sväng!

Natt natt!


Kommentarer
Postat av: Alex

Du får låna henne vilken dag du vill! Men du måste hålla dig nykter ju! :o) Verkar som du har en toppen semester. Förresten så kanske vi skulle ha bestämt en träff. Jag vill träffa Tryggve Gul och du Liv Alexandra Margareta. Vad sägs!? Ring mig för jag har sullat bort ditt nummmer. Jag berättar hur när vi hörs!!!

2009-07-21 @ 07:41:47
URL: http://litenliv.blogspot.com
Postat av: Alex

Hallå där!!! Har det sluta hända saker i ditt och Tryggves liv? Här skrivs det inte mycket! Jag är in flera ggr om dagen i hopp om nyheter.. Har jag nått för det? Nja knappast! Skärpning Korven!!!!

2009-07-25 @ 20:05:42
URL: http://litenliv.blogspot.com
Postat av: Frieda

Har så fullt upp hela dagarna! Går i en rasanande fart! Men nu får du se lite vad som hänt sista dagarna! Såg att du ringt häromdagen! Jag ringer dig imorrn!

2009-07-25 @ 22:44:17
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Jens

Alltid när du är här och vi sitter och pratar så ska jag alltid jobba dagen efter och somnar alltid lika sent! haha. Och varje gång har jag tänkt att jag ska lägga mig tidigt..

2009-08-12 @ 15:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0