Snart semester, 1 dag kvar!

Sitter och har smygstartat lite med 1 glas vin... Måste dock upp imorrn för sista gången på 5 veckor. FAN VA SKÖNT!!!!!

Igår tokred jag med Tryggve när Kattis körde Sötis, kul kul. Tryggve måste också  få leka av sig ibland! Så idag blev det lugnare tur, genom bondgården, inte ett enda stopp på Tryggve, duktig kille! Nåt verkar fastna i hjärnan på honom! =)

Idag fick jag en sommarpresent av min chef, en bok som heter "good enough" handlar om perfektionister. en sån som jag.... Prestationsångest jämt, tävlar alltid om allt. Lever ju med mottot "Livet är en tävling". Vilket gör det svårt för mig ibland. Det svåra är också att jag inte accepterar att andra inte har samma krav på sig själva som jag har, det blir väldigt jobbigt.ibland och leder till frustration.
Har redan börjat läsa och vissa saker får mig nästan att gråta. Jag är verkligen pain ibland, stackars Matsan.... Hoppas jag lär mig något av boken. Jag hoppas iaf att min chef tycker att jag är good enough och att det var vad han ville säga med det hela. Han är snäll han!

Alexx är hemma nu!!!!!!!!!!!!!!!! Fick dock inte träffa henne idag, hon pallade inte. helt förståeligt. Landade sent igår och har flängt runt hela dagen. men i helgen ska vi ses, ska bli så kuuuuuul!!!!!!!

Nu ska jag lyssna på Akon och stryka lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0