Sliten tjej

Det är jag det! Igår fyllde Emsan, mitt gudbarn 10 år, så det va kalas! Har ingen aning om när jag somnade, hade tydligen somnat på en stol ute först (därav min förkylning idag I guess), sen hade Mia bäddat ner mig i deras soffa. Skönt sov jag iaf! Och trevligt hade vi igår! Matsan va skötsam och gick hem vid midnatt.

Idag på dan kom Knutte förbi med hamburgare från Max! Jag hade kunnat pussa ihjäl honom, underbart att få fyllematen serverad ju, haha!!!!

Orkar inte åka till Tryggve idag... Dumt att åka 14 mil för att inte kunna rida honom. Får ju rida Lilleman, men jag orkar nog inte.

Nä, nu ska jag ta mig hem till Årsta, är fortfarande kvar i Huddinge. Längtar hem till vår stökiga lägenhet, funderar på att kolla på "Der Untergang" Hitlerfilm som ska vara sjukt bra har jag hört! Ska köpa pepsi på vägen hem, för dricka alkohol ska jag inte göra förrän på fredag igen. Jag ska alltså ha paus tis,ons,tors. Rekord med 3 dagar. men man lär ju börja trappa ner snart eftersom jag ska jobba om två veckor.... Fast nu pratar vi inte mer om det!

Ikväll ska jag även kolla boende ifall vi ska till norrköping i helgen.

Kanske bloggar mer sen om jag pallar!

Kommentarer
Postat av: Alexx

Det är bra för dig att vara hemma i Årsta för du bloggar ju igen, IM IMPRESSED!!! And happy såklart! Puss puss

2009-07-29 @ 13:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0