Jaha, lite veckosummering då!

Helgen och onsdagen i bilder:

ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail


I onsdags va jag ute på krogen med Kimpa och Alexx. Roligt att mina bästa vänner hittat varandra också! Vardagen blir lite enklare om vi kan hänga allihopa! Först satt vi på Salt vid ån i Uppsala, sen drog vi till nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, sen vidare till Etage. Rolig kväll!!!!!!

I fredags va Alexx, Kim och Bella på besök hemma hos mig. Mitt i alltihopa när vi sitter på balkongen så ser vi att det ryker som fan från en lägenhet i huset mittemot! Larmade SOS och mycket riktigt, övertänd lägenhet. en kille, han som bor där, bars ut på bår, vete fan om han överlevde det där... Rutorna sprack och det va läskigt att se det brinna så nära en själv.... Bella va dock nöjd över att se alla brandbilar! Hon ville ringa sin pappa och berätta! haha! Sötunge!
Mysig kväll i övrigt. klockan 4 eller nåt började vi laga fyllemat, eftersom det tydligen inte gick att beställa pizza mitt i natten nånstans i Sthlm, DÅLIGT! Chicky Bits och pommes blev det! Alexx rörde ihop en sås också! Gott skit!

I lördags satt vi hos Kims mamma och drack, sen hamnade jag Kim och Jackie på krogen i Knivsta i 45 min, haha! Men men, vi har alltid kul! Vaknade morgonen efter av Jackies larm på telefonen, hon vaknade dock inte själv, jag fick väcka henne, sen gick vi och släppte ut Kims hästar, resten va ute. Och sen somnade jag inte om....

Sov inte så mycket i helgen, vilket ledde till att jag sov till 15:30 idag! SKÖNT! Mådde verkligen skit, illa och ont i halsen... Men nu känner jag mig bättre!

Idag har jag varit på Råsunda och kollat AIK, 3 sköna poäng och solen skiner alltid på Råsunda!  =)

Nä, orkar inte skriva mer! Kanske ska lägga ner bloggen... puss alla vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0